Baratom anyukaja nehezen viseli, hogy en vagyok az elso no mar az eleteben, mert felnott ferfi lett. Tippek?
16:10 vagyok. Hetente max egyszer beszélnek, inkább velem beszél anyósom. Férjem dolgozik, napközben nem veszi fel a telefont, utána hazáig vezet.
Velem szokott beszélgetni.
Hagyd ott a parod. Nalunk csak ez mukodott. Az elejen meg annyira nem volt durva a leendo anyosjelolt, aztan kderult eleg beteges. Az volt a legjobb beszolasa, hogy de hat olyan aranys volt 12 evesen a fia. En mondtam, de hat most meg 25. Es errehisztizni kezdett. Folyton rangatta a fiat, az meg ugralt neki. Ez hosszutavon csak rosszabb az ilyen anyak betegek.
Ha a parod is belatja, es mer lepni akkor az orszag masik vegebe koltozik veled es majd csak ott vallaltok gyereket is.
Majd megszokja.
Amit te jelentesz neki, azt ő nem tudja helyettesíteni:
szerelmet, társat, saját családot, közös gyereket.
Felnevelte, a fő feladatát elvégezte, most már annak örüljön, ha a fia boldog az párjával, az új családjával. Az élet törvénye.
Ha én az anyósod lennék,már kicsináltalak volna,mivel te vagy itt a szánalmas(nincs gyerekem,de ilyenek se miatt lesz pl.).A párod nem felnőtt férfi 18 évesen,hanem egy otthonról idejében elkerült gyerek,de te vagy felnőtt,maradjunk ennyiben.
Itt az van,hogy hirtelen kiasajátítottad a fiát.Nem próbáltál komprosszimut kötni,mindenkinek jó megoldáast találni.Remélem előbb-utóbb a nő erősebb lesz,és ilyen-olyan módon betesz neked 1-2 negatív dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!