Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Baratom anyukaja nehezen...

Baratom anyukaja nehezen viseli, hogy en vagyok az elso no mar az eleteben, mert felnott ferfi lett. Tippek?

Figyelt kérdés
Velem rendes,segitokesz a no! Nem bant! De idegileg teljesen szetment miota a fianak a szerelme es annak kerese elsobbrendu mint o. Gyakran akart harmaddikkent velunk lenni. Engem nem furt! Csak depresszios feltekeny. Nincs egyedul az asszony es nem idos.

2020. jan. 12. 15:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

16:10 vagyok. Hetente max egyszer beszélnek, inkább velem beszél anyósom. Férjem dolgozik, napközben nem veszi fel a telefont, utána hazáig vezet.

Velem szokott beszélgetni.

2020. jan. 12. 17:43
 12/28 anonim ***** válasza:
80%
Jaj, már megint te? Nem unod még?
2020. jan. 12. 18:40
 13/28 anonim ***** válasza:
33%

Hagyd ott a parod. Nalunk csak ez mukodott. Az elejen meg annyira nem volt durva a leendo anyosjelolt, aztan kderult eleg beteges. Az volt a legjobb beszolasa, hogy de hat olyan aranys volt 12 evesen a fia. En mondtam, de hat most meg 25. Es errehisztizni kezdett. Folyton rangatta a fiat, az meg ugralt neki. Ez hosszutavon csak rosszabb az ilyen anyak betegek.

Ha a parod is belatja, es mer lepni akkor az orszag masik vegebe koltozik veled es majd csak ott vallaltok gyereket is.

2020. jan. 13. 01:19
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Majd megszokja.

Amit te jelentesz neki, azt ő nem tudja helyettesíteni:

szerelmet, társat, saját családot, közös gyereket.

Felnevelte, a fő feladatát elvégezte, most már annak örüljön, ha a fia boldog az párjával, az új családjával. Az élet törvénye.

2020. jan. 13. 04:26
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Após nincs, hogy lekösse anyósodat?
2020. jan. 13. 04:32
 16/28 A kérdező kommentje:
De van após. :) Nagyon beteges az anyuka de a fia mindig lerazza mert latja ezt! O pedig ettol beteg, nem tolem nem miattam. Ezt ereztem is itt velem nem volt gondja viszont azzal hogy nem o olyan fontos mint en azzal igen. Tehat legalabb egyforman fontos akar lenni.
2020. jan. 13. 05:17
 17/28 A kérdező kommentje:
13! Nalunk az elso "ugrasa" utan kozoltem h lelepek..nem leptem le. De soha tobbet nem is ugrott neki. (O evek ota probalkozik sikertelenul mert baratom nem ugrik sot mar osszejovetelt is mondott le vagy 30X..)
2020. jan. 13. 12:08
 18/28 anonim ***** válasza:
31%

Ha én az anyósod lennék,már kicsináltalak volna,mivel te vagy itt a szánalmas(nincs gyerekem,de ilyenek se miatt lesz pl.).A párod nem felnőtt férfi 18 évesen,hanem egy otthonról idejében elkerült gyerek,de te vagy felnőtt,maradjunk ennyiben.

Itt az van,hogy hirtelen kiasajátítottad a fiát.Nem próbáltál komprosszimut kötni,mindenkinek jó megoldáast találni.Remélem előbb-utóbb a nő erősebb lesz,és ilyen-olyan módon betesz neked 1-2 negatív dolgot.

2020. febr. 18. 18:26
 19/28 anonim ***** válasza:
60%
jav.:te se vagy
2020. febr. 18. 18:27
 20/28 A kérdező kommentje:
😂😂Psszt pedig en voltam "az erosebb". Egy anya szerelmet,tarsat,otthon meleget, csaladot,szexet,meghitt esteket,szerelmes pillanatokat,eros erzelmeket,odaadast, stb NEM is tud adni. Nem is adhat.. eleg beteg lenne :D jajj nem 18 o.. majdnem 10evvel tobb. :D Kicsinalni azt lehetne akit a parja nem tisztel. Es hagyja h az anyja bantsa!! Azzal meg ki maradna aki hagyna h a parjat az anyja bantsa. Ez nem is tema. Egy anya nem szerelem nem is adhatja meg azt az erzest.. mert ot anyjakent szereti. Nem mint A Nőt,akit szerelemmel. Kompromisszum, mire hogy heti 2x vele szexeljem vagy mi a tokomre. :D Talalkozni tudnak ezt senki se vonta kerdore. :)
2020. febr. 18. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!