Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom haragszik rám mert...

Anyósom haragszik rám mert nem járok át hozzá gyakran?

Figyelt kérdés
Együtt szilvesztereztunk együtt karacsonyoztunk mise két ünnep. Közt szülinap stb most haragszik amiért nem mentem át hozzá ünnep óta mert kicsit rottyi vagyok lelkileg mert kirugtak és most bocccs de antiszoc vagyok.. Kicsit terhes nekem már ez... Az élettartam meg annyira odáig van érte hogy hát mert lányának vesz. Anyahoz sem járok át naponta.. Vélemény?
2020. jan. 5. 21:18
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja meg ha párom átmegy mert itt laknak a lakóparkban. Akkor is mindig néz a párom hogy én nem megyek? Miért tennem.. Nekem az is sok hogy ő beszél napi 3szor vele még találkozik 2szer.. Csak nem. Szólok mert ez olyan osszetarto család......hm. Azt érzem Ő meg mindig a szoknya mellett van.
2020. jan. 5. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Írd még ki párszor, az a tuti.
2020. jan. 5. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:
88%
Jajj ne gyerekeskedjél már édes fiam.Inkább a munkád miatt aggódnál.Az a problémád,semmi más.
2020. jan. 5. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!