Azért haragszik rám a párom, mert barátnők lettünk at anyjával?!
"...sőt, ha veszekedünk az anyjának adok igazat, ő nekem, nem neki, lehet ez a baja?"
Igen,ez biztosan.
Ha veszekszetek, egymás között kell megoldanotok a problémát, anyosodnak pedig nem szabadna beleszolnia.
Szerintem (és már bocsánat) a pároddal való viszonyodon kéne kicsit dolgozni, nem az anyjával barátnősdit játszani.
Tudod, ha az anyjától ajándékokat fogadsz el meg hagyod, hogy kifizesse a dolgaidat, de a párodtól még annyit se mersz megkérdezni, hogy "Figyelj szívem, zavar valami? Bánt valami?" az elég gáz.
Mondhatunk mi itt mindenféle teóriát, hogy vajon mi a baja a párodnak, de az igazat csak ő tudja. Ha nem tudjátok megbeszélni, akkor kezdj el lassan törleszteni a mamának, mert nem sokáig lesztek együtt így.
Amúgy lehet, hogy attól fél, hogy majd mindig ki fogod használni, hogy amint elszórtad a saját pénzedet, majd jön "anyósjelölt" (ezek szerint már jegyben jártok a pároddal), és megkapod valamilyen alkalomból, vagy fizeti a kávét meg a sütit, aztán majd ezeket fogod elvárni a párodtól is, persze sosem fogod beismerni, és mindig előadod, hogy "jaj drágám, nem kell, majd megveszem magamnak jövő héten, ha kapok zsebpénzt", de közben igazából tudod, hogy úgyis megsajnálnak és megveszik neked...
A jó viszony nem jelenti azt, hogy sz**sz a tiszteletre, és barátnősdit játszol egy kétszer-háromszor olyan idős nővel, meg elfogadod az ajándékait meg a pénzét, és még a tetejébe ketten összefogva alázzátok szegény csávót, ha valami vita van. Azért gondolj bele, neked hogy esne, ha anyád helyetted inkább a pároddal foglalkozna csak, ajándékokat venne neki, és rajtad vihognának meg ellened beszélnének mindenben. Miközben a párod rád magasról tojik, mert a mamával annyira jóban akar lenni, hogy rád nem marad idő...
Át fogsz esni a ló túloldalára, és már nem a pároddal fogsz együtt járni, hanem az anyjával...
Én inkább másik oldalról nézem a féltékenységet, lehet puszta gyermeki éne jött elő (ettől még nem gyerekes), és rád féltékeny az anyjával szemben, tehát hogy az anyja többet foglalkozik veled mint vele, több időt tölt veled mint vele.
Egy anyával légtérben még egy felnőtt férfi is máshogy viselkedik mint máskor, ezt férjemnél is észrevettem,sokkal jobban elengedi magát, sokszor gyerekesebb.
Beszélj pároddal ha soknak érzi a találkozást hogy az anyukájával vagy akkor visszaveszel, gondolom neked is fontosabb a párod, és attól még nem muszáj kevésbé jóba lennetek leendő anyóssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!