Nektek a párotok ott akar aludni a szuleinel?
Az en szuleim 20 km-re laknak, en szeretek ott aludni :)
Ott nottem fel, nagy a haz, kenyelmesen elferunk, jo veluk lenni neha, kiszabadulni a zsufolt forgatagbol :)
Nálunk pont fordított a helyzet. A párom imád az én szüleimnél aludni. Sokszor szekál is, hogy miért nem megyünk be hozzájuk és alszunk ott 7végén?
(15 km-re lakunk tőlük.)
Érdekes, hogy akik nem szeretnek a szüleiknél aludni, rögtön személyeskedni kezdenek "felnőttem már".
Nem ezzel kell bizonyítani, hogy felnőttél. Nem ettől leszel nagylány...
Én szívesen alszom akárhol. Teljesen otthon érzem magam bárhol, ha jó a légkör. Szívesen alszok otthon édesapámnál a szobámban. 80 km-re lakunk a családomtól. Anyánál mondjuk nem szoktunk aludni, apánál van a hadiszállás, mivel én vele laktam miután elváltak. Onnan megyünk látogatóba a többiekhez is. Amikor testvéremékhez mentünk látogatóba, mivel messze vannak, alapból ott alvás volt. Ott is elvoltam náluk. Szívesen aludnék én náluk is többször is.
Szeretek felkelni otthon, elfog a nosztalgia érzés. Valahol még nem költöztem el lélekben, egy kis darabom még otthon lakik. Bár egyre jobban elszakadok már. Örülnék neki, ha hozzánk is többet jönnének látogatóba a család.
Anyósomék 15 km-re laknak és ha olyanok lennének, aludhatnánk ott is. De konkrétan úgy át alakították a házat, hogy éppen mondjuk tudnánk még hol aludni, de sosem ejtették ki a szájukon, hogy maradjunk estére is! Aztán most már annyira nem akarják, hogy véletlenül ott maradjunk gondolatban is kb., hogy a cuccainkat amik ott maradtak, kevés helyre hivatkozva kitették a garázsba. De mindent. Még a férjem bizonyítványait is a kezünkbe nyomták, hogy ez is csak legyen ott nálunk! Elfért bőven a szekrényben az a 3 db bizonyítvány, de azt se lássák...
Pedig én mondogattam a férjemnek, hogy én szívesen aludtam volna náluk, este kerti parti meg ilyenek, de hát... nincs ránk igény az anyjának. Az apjáékhoz is ritkán megyünk, de ott nem gond ha ott alszunk. Nagyon bántó a viselkedésük! Nekem apám sosem tenné ki a cuccaimat így ahogy ők csinálták... és nem is baja ha otthon alszunk. De ott szeretnek minket. Náluk meg nem.
Nálunk haverok nem egyszer aludtak pl. Nem zavartak ők sem. Nálunk aludhat bárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!