Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Karácsony szülőkkel vagy...

Karácsony szülőkkel vagy élettárssal?

Figyelt kérdés

Párommal idén költöztünk össze. Elszeretnénk menni wellnessezni karácsonykor. A szülei és a húga ezt nem nézik jó szemmel. Nem értik, hogy miért nem velük leszünk. 4 napra meghívtunk mindenkit előző héten magunkhoz, hogy tudjunk együtt is lenni, de nem tudtak (nem akartak) jönni. Nem tudják elfogadni, hogy mi kettesbe akarjuk tölteni az első karácsonyunkat. Ezért találtuk ki, hogy jöjjenek hozzánk egy pár napra az ünnepek előtt. Nem tetszett nekik, mert ők karácsonyra hívatták meg magukat hozzánk. El lett mondva nekik, hogy akkor nekünk nem jó mert nem leszünk itthon. Azóta megy a vita párom és szülei között.

Nálatok mi a szokás? Család találkozó vagy pihenés ?

2019. dec. 23. 20:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Családnak, rokonoknak mondtuk, hogy 18 19 20 21.-én tudnak jönni

Mondjuk a többség dolgozott...

2019. dec. 23. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
Összeköltöztetek, ti már külön család vagytok. Érthető ha kettesben akarjátok tölteni a szentestét.
2019. dec. 23. 21:21
 13/19 anonim ***** válasza:
33%

Egy radios.riportbol meritve, legkozelebb is utazzatok el, de ha lehet kulfoldre. Tegyetek szokassa es muszaj lesz megszokniuk. Vagy masik verzio: elmondjatok egyik evben elutaztok majd mindig masikban varjatok oket mindig 25 vagy 26-an. Csak akkor soee ne is terjetek el tole. Igy nehany ev alatt megszokjak es leszallnak a temarol.

Nalunk 24-en mindenki szuk korben kis cslasjaval karacsonyozik. Mamamat szoktak a gyerekei befogadni szentestere is, amiota ozvegy. De o jo fej nem szol be, halas higy n3m.egyedul kell lennie. En elso.bratommal megkuzdottem mar a csak egy nap egyutt karacsonykorert, mert annak a fiunak az anyja ugy gondolta, amig el a fianak csakis vele es az apjaval lehet karacsonyozni. Na ott csak egy szenteste miatt amikor vacsora utan el mert hozzam jonni es egyutt megajandekozni egymast es itt aludni mar majdnem kiatkozta...vegul nem is maradtunk egyutt, de ez mar orvosi eset volt.

Azt azonban megertem, hogy elitte 19-21 nem.ernek ra a rokonaitok, ugyanis ilyenkor van a legnagyobb keszulodes. Helyette erdemesebb 27-29-i idoszakra tenni vagy 23-ara az elo vagy utokaracsonyt az a legtobb embernek jobban elfogadhato.

2019. dec. 23. 23:08
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

Itt hiába kérdezed,hogy másnál mi a szokás,ha ti megbeszélték,hogy ilyenkor welnesseztek,akkor hajrá.

Majd a többiek hozzászoknak. Személy szerint,én csak a páromat kérdezném meg,hogy ő mit szeretne,mert olyan szentestét nem akarnék,mikor a párom mondjuk velem van egy szállodában,közben lélekben meg az anyukája karácsonyi sütire gondol.

2019. dec. 23. 23:23
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Szard le. Ha találtam volna jó áron repjegyet, én sem itthon rohadnék.
2019. dec. 24. 00:48
 16/19 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudom, mióta vagytok együtt, csak azt, hogy idén költöztették össze.

Első évben biztos, hogy alkalmazkodtam volna a már megszokott karácsonyi programhoz.....és utána szépen átalakítom, a saját igényeimet/igényeinket is figyelembevételével.

2019. dec. 24. 08:04
 17/19 anonim ***** válasza:
73%
1-es vagyok. Miért lettem lepontozva? Mert leírtam nálunk mi a szokás???
2019. dec. 24. 14:13
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem, hogy lehet egy hotelben karácsonyozni
2019. dec. 24. 16:41
 19/19 A kérdező kommentje:

Az elsőnek küldöm!

Ne haragudj félre értés történt nem akartalak lepontozni. Véletlen volt! :)

2019. dec. 24. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!