Kezdetben jött párszor, aztán nem csak ha hívtuk, utána mondtuk nem hívjuk ha akar jöjjön nem jött sose. Most meg már nincs szívesen látva mert mindig jön a szöveg, de rég látta őket
..stb
Amikor meg hívtuk nem jött, most mindig az a kifogás dolgozik nem tud jönni.... Szerintem csak nem akar. /Anyósgond/
Az én kapcsolatom a mamámmal úgy kezdődött, hogy mikor megszülettem apám rohant hozzájuk, már a ház előtt kiabált, nagyanyám kinézett, hogy mi folyik ott, apám elmondta, hogy megszülettem és hallotta, hogy papám kérdezi a háttérből hogy mi történt, erre nagyanyám azt mondta semmi. Az elmúlt 30+ évben is kb ennyi volt, semmi. Kb 5km-re lakunk egymástól, de csak pár évente látom az autóból pl
Van ilyen.
2019. nov. 27. 19:57
22/28 anonim válasza:
Igen, tuti az anyuka tehet róla, hogy a kedves mamának nem fontos az unoka. Mindig, minden esetben, ez atombiztos.
Így gondoltátok, akik ezt írtátok?
Mert ti aztán tudjátok a tutit😉
Amúgy meg: erre is van példa, meg arra is. Szinte lényegtelen a gyerek szempontjából. Sajnos neki nem lesz szerető nagyija.
Néha mindenkinek át kéne lépni saját magán, anyósnak is, menyének is.
2019. nov. 27. 21:05
23/28 anonim válasza:
#3-nak irom ,na gyonyoru menyed van,es a fiad?? en nem mennek egyik unnepen sem hozajuk,foleg ha ott van a rokonsag,az unokanak,valami modon oda adnam az ajandekot,es enyi,en ahol nem fogadnak tisztesegesen ,oda tobbet nem teszem be a labam,es foleg ne nezenek levegonek
2019. nov. 28. 07:59
24/28 anonim válasza:
azt kell manapsåg meg ėrteni hogy sajna mi szülein közt vanak lesznek akik nem lesznek igazi nagymamånak valok ,meg kell szokni tul kell lépni ezen ,az utobbi a legnehezebb tapasztalatt ,anyukåm nem tipikus nagymama.aki süt,főz,ott segit ahol tud nagymama ,ő is olyan hogy képeken szereti mutogatni a lånyom fotojåt tegye årtani nem årt vele .
2019. nov. 28. 08:22
25/28 anonim válasza:
3. Te nagy kamugép!
És a másik nagyszülők? Rendőrség mi? Miért nem a nagyszülőket hívtátok és tettétek le a gyereket, mert másnap indultok?
2019. nov. 28. 15:48
26/28 anonim válasza:
Mit nem adtam volna egy ilyen anyósért!
2019. nov. 29. 13:21
27/28 anonim válasza:
#25 igen mert mikor az ember nem tud semmit a gyerekéről, akkor az az első gondolata, hogy megy a repülőtérre, és indul nyaralni.
-.-
2019. nov. 29. 13:23
28/28 anonim válasza:
Szia! Sajnos nálunk is ismerős a szituáció. Viszonylag nagy család, anyósnak sok unokája van. Nemsokára megszületik az első babánk. Még a terhesség kezdetén érdeklődött, kérdezgetett dolgokat, de most már ott tartunk, hogy egyáltalán nem kérdez semmit a gyerekről. Apósom kérdezte meg, hogy állunk a babakelengyékkel, meglesz-e mindenünk. Amikor párom megmutatta a babaholmikról készült képeket, anyós azt mondta ő látta, mert a sógornőmnek elküldtük őket. Ennyi volt a reakciója. A viszony nem szoros, elég sokat tett ő azért, hogy inkább elkerüljük. Az illemet és a tiszteletet megadjuk, de ritkán találkozunk. Sajnos a saját gyerekei között is különbséget tesz, nem tartjuk kizártnak, hogy az unokákkal is ugyanez lesz..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!