Anyósomat nem igazán érdekli a gyerek? Vagy túlkombinálom?
Babánk lesz. Lelkesedik, kérdezget, de mégsem tud róla semmit. Csak a nevét négyszer kérdezte meg, és továbbra sem tudja, pedig nem egy bonyolult név.
Nem akarok nagy ügyet csinálni ebből, de az utóbbi időben, pl ma is, több iylen dolog is volt, amiről már többször beszélgettünk, és mégis rákérdez, új neki.
Azért kezdtem gondolkodni ezen, mert anyósom nem öreg még, és más téren ez a feledékenység egyáltalán nem jellemző rá. Meg hát...nem is arról van szó, hogy mi elárasztjuk őt infóval. Amit kérdez, válaszolunk, de nagyon figyelünk erre, hogy ne traktáljunk evvel senkit.
Továbbá munkatársaitól hallottam, hogy nem igazán boldog a hírtől, hogy nagymama. Ez is lehet keverés, faluban élünk, de az az igazság, akitől hallottam, abban megbízom, és nagyon vacilált, hogy elmondja-e ezt nekem, nem feltételezem róla, hgy rosszat akar. De anyósomról sem szeretnék rosszat feltételezni.
Túl sokat agyalok hülyeségeken? Vagy nektek is rosszul esne picit, ha az elsőszülött unokája nevét sem jegyezné meg, noha ő kérdezte (négyszer).
Sajnos hajlamos vagyok hülyeségeket is bebeszélni amgamnak, úgyhogy ha erről van szó szerintetek, ne kíméljetek, a földön szeretnék amradni.
Ha 4szer kérdezte, hogy mi a neve, akkor csak érdekli. Én nagyon szétszórt vagyok, szóval velem is simán megeshet majd ilyesmi. Vagy vmi más bántja, foglalkoztatja, ami miatt kevésbé tud koncentrálni az elhangzottakra. Csak tippelek. Az is lehet, hogy még nem szeretett volna nagymama lenni, de ez nem zárja ki, hogy ha megszületik, nem lesz oda a gyerekért.
Az ismerős viszont nagyon gáz, akár jót akar, akár nem. Ha vki bizalmasan közöl valamit, megtartjuk, nem tovább mondjuk, annak, akinek ezzel fájdalmat okozunk, és megássuk az árkot két ember között.
Kiváncsi vagyok, mi volt ezzel a célja.
Köszönöm, nagyon megnyugodtam.
Nem, nem beteg, és alapból nem is feledékeny. Ha pedig valami mégis lenne..igazatok van, majd ha megszületik, változik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!