Kezdetben jött párszor, aztán nem csak ha hívtuk, utána mondtuk nem hívjuk ha akar jöjjön nem jött sose. Most meg már nincs szívesen látva mert mindig jön a szöveg, de rég látta őket
..stb
Amikor meg hívtuk nem jött, most mindig az a kifogás dolgozik nem tud jönni.... Szerintem csak nem akar. /Anyósgond/
Hogy mi a konkrét ok, azt valahogy meg kellene beszélni. Csak egy tipp, az en szüleim se szeretnek úgy jönni hogy nincs megbeszelt időpont. Meg nagyszüleim sem, es gyerekkoromban is így volt. Fordítva, tehát ha mi mentünk volna csak úgy, nem volt probléma. Lehet anyósod is igy érzi. Megjegyzem ez nekem is fura lenne, olyan megfoghatatlan. Meg sokan valószìnű azt éreznék hogy nyakukra jár az anyós.A telefonalassal is ugyanez a helyzet ők csak úgy nem hívnak, mert mi van ha nem jó..fordítva en hívhatom őket bármikor. Szerintem se feltetlen így normalis, de ők ilyenek. Lehet anyósod is ilyen. Vagy ismerősöm anyukaja nagy nehezen kibökte, hogy azért nem szeret hozzajuk menni, mert nagyon zavarja hogy a kutya a lakasban van es összeszőrözi. Elöször nem mondta mert nem akart konfliktust..lehet nalatok is valami ilyesmi van.
2019. nov. 27. 10:51
12/28 anonim válasza:
Kérdező. Az én anyósom egy településen lakik velünk, majdnem,hogy az utcánkon megy el,megsem látogatja az unokáit. Már meg sem lepődök rajta. Ha mi nem megyünk,ők se jönnek apósommal.
2019. nov. 27. 11:13
13/28 anonim válasza:
Na erről ugatok, amíg nincs unoka, addig kiszekíroznak a világból, amikor meg már van, le sem szarják! Nem normálisak az emberek!
2019. nov. 27. 11:53
14/28 anonim válasza:
Anyósom ilyen! Amikor hazajöttünk a kórházból egy hónap után akkor sem jött magától. A párom felhívta hogy elmegy értük de azt mondta esik az eső.. te jó ég,kocsival jönnének ez szar kifogás.
Na végül nagynehezen lejött de nem magától.
Aztán most is neki igy kényelmes ha mi visszük le a babánkat.
35km-re laknak. Azt fujja neki nincs kocsi hogy jöjjön,de könyörgöm. Van busz,vonat. Amikor ezt mondtam azzal jött hogy sokat dolgozik,másnap már azt regélte hogy 2 hét szabin volt az elmult napokban. Aztán mondtuk hogy akkor letudott volna jönni,na akkor hirtelen jött az hogy beteg volt stb..de kiderült hogy ez is kamu mert a másik unokájához meg eltudott menni..
Azóta hanyagoljuk,de mindig kiteszi facera a kisfiamat hogy drága unokám stb.. megmondtam neki ha még egy képet fel mer tenni ugy hogy amugy leszarja soha többet nem viszem le,ne csak a facen a nagyvilág előtt szeresse már.
2019. nov. 27. 12:27
15/28 anonim válasza:
14-es válaszoló: de durva... és még van pofája facen dicsekedni vele, hihetetlen. Anyósom kb. ugyanez, csak facre nem meri felrakni, meg van tiltva. Én egy képet sem raktam a gyerekről, nehogymár majd ő. De állandóan küldjek neki képet, videót, azokat mutogatja mindenkinek. De jönni nem jön, csak ritkán.
2019. nov. 27. 13:24
16/28 anonim válasza:
14 és 15-ös. Valahogy egyáltalán nem csodálkozom, hogy nem megy hozzátok a nagymama.
Csak egy kicsi önkritika...nem kellene?
2019. nov. 27. 16:38
17/28 anonim válasza:
Azért ez az asszony felnevelt egy embert, aki nektek rohadtul kellett, mert gyereket is szültetek neki!
Valószínű, hogy elmartátok a gyereke mellől, de most, hogy unoka van, rájöttetek, hogy az ingyen bébiszitter milyen jó is lenne?
De érdekli az unokája, de az undok menye miatt inkább nem megy!
2019. nov. 27. 16:42
18/28 anonim válasza:
3-as,ezek után én a környékükre se mennék soha többet.
2019. nov. 27. 17:30
19/28 anonim válasza:
15-ös vagyok. 16-os: De, kellene, valahol igazad is van. Csak te meg úgy mondod ezt, hogy nem hiszed el, amit írunk. Nincs oka anyósnak nem jönni, max annyi, hogy akkor nem tud inni, mint otthon. Mi is megyünk, mentünk /régebben többször/, de arra meg nem vagyok kíváncsi, hogy iszik. Mert ugye ha otthon van, akkor rögtön előkerül a pia, nálunk nyílván nincs kínálva alkohollal.
2019. nov. 27. 17:53
20/28 anonim válasza:
17-es:jaj, ez olyan általánosítás... hagyjuk már! Te max akkor állíthatnál ilyeneket bárkiről is, ha személyesen ismered, addig nem! Mi alapon? Persze, erre is biztos van példa. Mint mindenre. Pl arra is, hogy a nagymama lusta/nincs kedve/nem érdekli stb....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!