Anyósom jóindulatú, de nagyon pletykás, hogyan kezeljem?
Bármit megtud rólunk azt tudja mindenki. Pedig városban élünk,nem a falun..
Negatívan nem beszél rólam, viszont ha apróbb dolgot is megosztok vele már visszahallom. Nem fakadok sírva persze, ezek átlagos témák.
Szó volt arról mitől simult ki a bőröm,lett szebb. Fogamzásgátló, bánom hogy ilyen mélységekbe avattam..már tudja másik 3 rokonuk és nem tudom hány ismerôs,hogy ez de jó.. Hát nekem nem volt vicces. Megkértük tartsa a száját.
Hiába, nem tudja felmérni kinek mit lehet mondani. A magánéletét elkürtöli. Ha a fiáról + rólam esik szó tényleg nem bánt,jószándékú de nem örülök ha a neki mondott dolgokat továbbadja.
Így nem osztunk meg a szüleivel semmit..pedig apukája nem beszélné ki. És bizonyos helyzetekről muszáj mást mondani.
Barátomnak évek óta rezzenéstelenül megy szülei felé. Nekem meg mindig észben kell tartanom mit mondtunk mert baromira bele lehet kavarodni.
Pletykás anyóshoz ötletek?
Családi gyűlésen és egyéb helyzetben milyen semmitmondó témát hozzak fel azok helyett amit nem osztunk meg vele?
Új ismeretek elsajátítása,iskolák sikeres befejezése már letudva arról sokat beszéltünk mindenki tudja miket végeztem el. Mindig nem beszélhetek ugyanarról. 😰
Nalunk a sogorom a hasonlo.
Megoldas kevesebb kontaktus.Ha nagyon nem lehet meguszni a talalkozast inkabb halgass had ok hozzanak fel valami temat.
Es meg ha van velemeny is inkabb ne szolalj meg.
Persze ez csak akkor müködik ha a parod megért es benne van abban hogy felnöttek vagytok es nem tartozok mindennel beszamolval.
Mi is konkretan titkolozunk es figyelünk arra mit mondjunk el es mit nem.
De ez igy a legegyszerübb.
Nekünk kell okosabb lenni.
Ha nem adsz a szájába csamcsognivalot nem lesz miröl csamcsognia.
"Mi is konkretan titkolozunk es figyelünk arra mit mondjunk el es mit nem.
De ez igy a legegyszerübb.
Nekünk kell okosabb lenni.
Ha nem adsz a szájába csamcsognivalot nem lesz miröl csamcsognia." PONTOSAAN 😊😊😊
Ne magatokról beszélgess vele.
Beszéltesd saját magáról, tévéről, másokról, a gyerekkoráról.
Ha belekérdez a dolgaitolba, akkor: " majd meglátjuk, nem tudjuk még, képlékeny". Mesélj egy jó könyvről, pletykalapokról, mindegy, csak magatokról nem.
Ha problémáitokat firtatja: " nem gond, anyuka, megoldjuk", és kezd el másról beszélgetni.
Apósodnak sem, mert úgyis kiszedi belőle.
A pletykások nem tudnak meglenni napi takarmány-abrak nékkül. Ez élteti őket.
Az ilyen típusú embernek ne mondj semmit a személyes dolgaidról. Ennyi. Beszéltesd inkább a többieket. Én semmit nem mondok el anyósnak a saját dolgaimról.
Nem azért, mert pletykás, hanem, mert mindenbe beleszólna. Párként sem mondjuk el a közös dolgainkat, amiket magánügynek érzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!