A párom keptelen leválni a szüleiről?
32 évesek vagyunk,4 éve együtt vagyunk,én vagyok a nő.
Az anyosomék 50 kmre laknak tölünk.
De egyre jobban idegesit h ránk szàlnak.
Semmit sem lehet tenni anélkül h ők ne tudják meg. A pàrom testvére mindent elmond a szüleiknek.Szoval a testvérének sem lehet màr semmit elmondani mert ha beszél a szüleikkel mindig a mi életünk a tèma.
Még olyan dolgokat is elmesél a sógorom h engem megcsipett a daràzs.
Most itt voltunk,most ottvoltunk,most ezt vettünk most azt vettünk.A kocsink szerelőnél van stb...
Konkrétan mindent kozvetit a szuleinek rolunk.
Még vcre se lehet elmenni....
A sogoromek 15kmre laknak tőlünk.
A parom es testvere egy kocsival jarnak dolgozni igy minden nap beszelnek.
A szülei is állandoan ugràltatják.Ha kirándulni akarnaki a parom hivjak h vigye el őket.
Ha a sogoromékhoz akarnak menni akkor a pàrom vigye el őket es vigye őket haza stb...
Van autojuk,de imadnak inni.
Unom már h a pàrom nem veszi észre mennyire manipulàlják.
Sajnos a kapcsolat rovàsára kezd menni.Ha koztem es a szulei kozott kell valasztani oket valasztja.
Igy elmaradnak a megbeszelt programok.Es tolem elvarja h nyeljem lert a szulei.
Ha valahova vegre eljutnank es ha ezt megtudjak akkor ok is jonni akarnak.En mondom a pàromnak h vele kettesben akarok menni,de allandoan tàmad h a szülei és nem akarja őket megbàntani.
Ugyerzem utolso vagyok,h az nem szamit en mit akarok.
Elvarja h mindenrol mondjak le mert neki vannak szulei!
Most màr ott tartunk h jovore veluk kellene menni nyaralni.
A 4 év alatt 1 szer jutottunk el 4 napra kis tengerpartra horvatba.
Megbeszeltuk h jovore ha torik ha szakad elmegyunk mert ennyit megerdemlunk.
De az anyja mar most csak errol tud beszelni.
Nem akarok veluk menni mert masrol nem fog szolni h napi 24 oraban a nyakunkon lognak.Ok ide akarnak menni oda akarnak.
Nekik nincs kedvuk ennyit setalni....
Az aposom minden 2.etterembe v kocsmaba bemegy 1-2 korso sort inni.
Az anyosom lajhar tempoja a legidegesitobb.
Mert ha elmegyunk valahova 10 meterenkent 5 percet kell varni ra h beerjen minket.
Pelda 3 eve a parommal elmentunk a falunapra.
Itt hatalmas bolhapiac is szokott lenni.
A parommal 2 ora alatt megfordultunk.
Tavaly elott 5 es fel ora volt mig visszaertunk.
tavaly elott 5ora volt.
40 fok volt,es mast nem csinaltunk h alltunk es vartuk.
Ha szoltam a paromnak h szoljon neki tarthatna a tempot
akkor en is en voltam a szar.
Most mar kivagyok teljesen.
A parom egy jo ember es ezt a csaladja is kihasznalja.
De o ezt nem veszi eszre.
Tudom h szeret de a csaladja nagyon tudja a mondjat hogyan manipulaljak.Az anyja eloadja a szegeny artatlan asszony.
meg igy kisfiam ugy kisfiam.
Nem tudom mit tegyek.Tudom a szivem melyen h az eszemre kell hallgatni mert ennek igy nem lesz ertelme.es szakitas lesz a vege
De h ilyen miatt?ezt keptelen vagyok felfogni
Lehet en nem vagyok normalis.De engem megvisel az egesz
Neharagudjatok a sok hibàért,munkàban vagyok.
De ki kellett adnom magambol😔
Van, ami túlzás a részedről. Nem értem, miért lenne gond, hogy megbeszélik a napi történéseket. Miért gond, hogy tudják, hogy szerelőnél van az autó, hogy megcsípett egy darázs??????? Ezek nem titkok. Nem a hálószobatitkaitokat beszélik meg.
A többiben igazad van. Nem normális, hogy mindig őt ugráltatják. Menjenek a saját autójukkal, vagy vigye őket a tesó.
Abban is igazad van, hogy kell a program kettesben. Nem normális, hogy mindig veletek akarnak menni.
Ez a párod hiába. Mi az, hogy nem akarja megbántani a szüleit? Ez nem bántás. Már tiniként túl kellett volna lennie ezen az időszakon, hogy meri vállalni a saját döntését.
Persze a legtöbb szülő ilyen ám. Nekem, amikor elköltöztem, akkor próbálkozott anyukám az érzelmi zsarolással. Rossz volt látni, hogy szomorú, de hamar túl lettünk rajta. Szerencsére apukám normálisan állt a dolgokhoz és mindig leállította anyut, hogy ez az élet rendje, felnőtt vagyok, élem a saját életem.
A pároddal beszélj, ha nem akar változtatni, akkor nem fog sose működni ez a kapcsolat, és szépen elrepülnek feletted az évek, majd 20 éve múlva rájössz, hogy már most el kellett volna válnod.
Ezt én 4 évig nem viseltem volna el. Nincs az a szerelem, ami megérné.
A szülőknek mondhatsz véleményt, kell is, de falra hányt borsó esete lesz. A "párod" meg nem fog melléd állni, hiszen ez neki eddig is jó volt így. Talán majd, ha az 5. nő hagyja ott a szülei tapadása, ill. az ő szülőkről való leválási képtelensége miatt, akkor majd rájön. De legkésőbb akkor, amikor meghalnak és nem lesz mellette senki. Addigra ő is jócskán öreg lesz.
Kisfiú még, és igénye sincs, hogy veled legyen kettesben többet a szülők nélkül.
Nem tudom eddig neked mi volt ebben az anyuci, apuci kicsi fiában ennyire vonzó, hogy eddig tűrtél. Ennyire ne légy kapcsolatfüggő.
Ha a párod képtelen leválni a szüleiről, akkor nem harcolni kell a szülőkkel érte, hanem otthagyni az egész díszes társaságot, a pároddal együtt.
Hogyan akarsz önálló családot? Mama kisfiát, egy férfi helyett? Hogyan lesz a gyerekednek önálló, stabil apja, amikor az nem akar (és nem is hagyják!) férfivá lenni?
Hogyan leszel te nő egy kisfiú mellett (ez a pasid, aki nem akar felnőni!)? Egy mama kisfiának nem Társ kell, nem Nő, hanem Anyuka. És mivel egy SEM volt neki (azért mama kisfia), ezért csinál kettőt: egy lesz a mama, egy a feleség. És mind a két nő harcolni fog egy taknyosért. Roppantul fogja élvezni!
A gyerekeid és te viszont nem. Ők a legkevésbé. Mert a gyerek - mindig-mindig csak a gyerek! - issza meg ennek a levét, tündérem, senki más. Ő nem választhat, te igen.
Hagyd ott az a taknyost, de igen gyorsan! Persze, csak akkor, ha Nő vagy, nem apuka-anyuka fel nem nőni akaró kislánya (ez a mama kisfia másik oldala), aki panaszhegyeket ont másokra azok háta mögött - ahelyett, hogy cselekedne.
És nagyon szívesen.
Engem azert zavar h mindent tudnak mert nem mi mondjuk el.
es az anyos egyre jobban elvarja h mindent tudjon.
Pelda.
2 napja atjott a sogor hozzank.
2 hete elkezdtek mellenk epiteni egy hazat.
Most nem egy olyan dolog amivel futni kell a szulöhoz.Most epitik kesz.
nem is foglalkozunk vele.Nem nagy szam h felhuznak egy hazat.
Tegnap beszelt parom az anyjaval,az anyja meg csodalkozva,hat nem is mondtuk h epül mellenk egy haz.
Na de most komolyan???Ezen kell fennakadni????
Hüha biztos nagy csoda ami a vilagon egyszer törtenik meg.
H szerelönel volt a kocsi.
Ensem hivom a szüleimet h jajj most feket kell cserelni az auton.
De a sogor elmondja nekik.
Es akkor jönnek a kerdesek h mi volt a baja,hova vittük,mennyit fizettünk stb... mint a dedoban!!!!!!
Ha veszek egy kepet es nem mondjuk h juuuuj vettünk egy kepet a falra
Akkor is jön h jajj hat nem is mondtatok?
mindenröl beszamolot var.
Azert irtam h meg vcre se lehet elmenni mert azt is szamonkeri👀
A parommal beszeltem mar.de ö azzal tamad h en elakarom szakitani öket.
holott csak kompromisszumokra kellene jutni.
Fel h megharagszanak ra v nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!