Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek túl reagálom?

Szerintetek túl reagálom?

Figyelt kérdés
Párommal lakunk együtt a szuleimnel. Páromnak eltorott a lába, és leendő anyós kitalalta, hogy ő eljon meglatogatni, de még soha sem volt itt, sőt nem ismerik egymást a szülők. Ez normális így? Senki sem hívta és nem is akartuk őket bemutatni.(még)
2019. szept. 23. 21:17
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
96%
Nem az a baj, hogy nem tudja, hogy a fia meleg?
2019. szept. 24. 13:42
 32/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha beteg, baleseti sérült stb. a gyereke, akkor tán joga legyen beteglátogatóba elmennie egy édesanyának!

Ha ennyire nem akartad összeismertetni a szüleiddel, akkor nem kellett volna szüleid nyakára költöznötök. Laknátok külön, semmi ilyen probléma nem lenne.

2019. szept. 24. 17:58
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon túlreagálod. NEM odaköltözni akar, csak meglátogatni a gyerekét. És ha a gyerekének a szokásos tartózkodási helye nálatok van, és nem tud mozdulni a törött lába miatt, akkor nálatok látogatja meg. (Én tényleg nem vagyok egy "hátamon fát lehet vágni" típus, távolságtartó vagyok,és sok minden idegesíteni szokott, na de ebben még én sem látok semmi kivetnivalót, hogy párod anyja odamenjen látogatóba).
2019. szept. 24. 19:11
 34/39 anonim ***** válasza:
97%

Az én anyósom nem jön, ha nem hívják, mert nálunk nem szokoás csak úgy egymásra törni az ajtót.

Pár hónapja lehettünk házasok a férjemmel, amikor kapcsolatunk során először csípte meg egy pók, amire persze allergiás, akkorára dagad a testrésze, hogy csak lesel, lázas és kegyetlen fájdalmai vannak, de általában magától is elmúlik pár nap alatt. Akkor írtam az anyukájának, meg tudja-e mondani, milyen gyógyszert szedett legutóbb, anósom azonnal megindult a doboz bogyóval. Speciel nekem baromi jól esett, hogy ennyire lehet számítani rá, ha gáz van, hogy nem voltam egyedül. Ott volt, beborogatta a fiát, letuszkolta a torkán azt a nyomorult gyógyszert és még arra is maradt energiája, hogy engem megnyugtasson. Vedd úgy, hogy tök nagy segítség pl., ha feltakarít/főz, és addig te a törött lábú pároddal lehetsz. Anyósod meg élete végéig aggódni fog a gyerekéért. Anyukám mindig mondogatta, hogy van az aggodalomnak egy különleges vállfaja, amit addig nem ismer az ember, amíg nincs saját gyereke. Az, ahogy az ember a gyereke épségét félti, semmihez nem hasonlítható.

2019. szept. 24. 20:01
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés szempontjabol nem releváns hogy milyen kapcsolatban vannak egymással. Meg akarja látogatni a gyereket és kész. Most mit hisztizel ezen? Szerintem nem érdekli öt a te szüleid, nem miattuk megy. Ez most így alakult és kész. Osszedol a világ? Nehogy már azért ne láthassa mert te nem így kepzelted a bemutatást.
2019. szept. 24. 20:15
 36/39 anonim ***** válasza:
92%

"A kérdező kommentje:

Én egy szóval sem írtam, hogy én nő vagyok."

Hát pedig egy férfi így nem viselkedik.

2019. szept. 24. 20:46
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

"Nem nő"

De melegként mégis kiveri a víz, hogy odajön a pasija/nője anyja, és meglátja szerelmi fészket.

2019. szept. 24. 21:48
 38/39 anonim ***** válasza:
74%

Hja!

Fészekrakó program.

2019. szept. 24. 21:49
 39/39 anonim ***** válasza:
97%

Teljesen egyértelmű, hogy melegekről van szó!

Kár volt a mese a szülőkről, mert röhejessé tetted magad Kérdező!

2019. szept. 25. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!