Szerintetek túl reagálom?
Figyelt kérdés
Párommal lakunk együtt a szuleimnel. Páromnak eltorott a lába, és leendő anyós kitalalta, hogy ő eljon meglatogatni, de még soha sem volt itt, sőt nem ismerik egymást a szülők. Ez normális így? Senki sem hívta és nem is akartuk őket bemutatni.(még)2019. szept. 23. 21:17
11/39 anonim válasza:
Szégyelled előtte a saját szüleidet? Vagy a lakásotokat? Vagy mit?
12/39 anonim válasza:
Igen, túlreagálod. Nekem inkább az a fura, hogy eddig nem is akartátok anyósodnak megmutatni, hogy a gyereke hol és hogyan él? Ő sem volt kíváncsi rá?
Bár nem írod, mióta éltek együtt, de szerintem legfőbb ideje volt, hogy lássa az otthonotokat. Sajnálatos, hogy egy baleset kapcsán, de ha közös jövőt terveztek, akkor úgyis meg kell ismerkedniük a szülőknek előbb-utóbb.
13/39 anonim válasza:
9es vagyok. Lényegtelen, hogy férfi vagy nő vagy, anyós jelölt a saját gyerekéhez menne látogatóba.
14/39 anonim válasza:
Férfitől még gázabb ez a hisztéria...
15/39 anonim válasza:
Buta vagy. Ott hagynálak végleg. Én köteles vagyok a te anyád képét nézni nap mint nap... Az enyém meg évente egyszer sem láthat. Fujjjj
16/39 anonim válasza:
Egy férfi nem hiszem,hogy igy irna.
17/39 anonim válasza:
Eltört a GYEREKE/LÁNYA/FIA lába, természetesen, hogy meg szeretné látogatni. Nem értem a fennakadást ezen. Vagy a töröttlábú pasidnak/csajodnak/non-binary párodnak kellene elmankózni az anyjához?
Megfelelő részt aláhúzhatod, ha szeretnéd, rád van bízva.
18/39 anonim válasza:
Ha már egy szülői látogatásra így reagálsz, vajon mit fogsz csinálni, ha tényleges párkapcsolati problémáitok lesznek? Azért ezen gondolkozz el... erre olyan ember vágja csak ki a hisztit, aki még nem áll készen arra, hogy megossza az életét más emberrel.
19/39 anonim válasza:
Igen, nagyon túlreagálod.
Miért érzed problémának hogy a párod édesanyja meglátogatja a beteg gyerekét?
20/39 anonim válasza:
Ki kell takarítani végre és akkor nem kell szégyellni semmit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!