Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy tűrjem meg az anyósom,...

Hogy tűrjem meg az anyósom, ha utálom?

Figyelt kérdés
Ha meglátom már az egekben a pulzusom. Rossz látnom ha a babámhoz nyúl, átjön stb. Okot adott az utálatra, férjem is utálja, csak elviseljük. Mit tegyek, hogy higgadt tudjak maradni mellette? Legszivesebben eltiltanám az unokától, hogy ne kelljen látni, de ezt nem fogom meglépni. Az sem opció, hogy ne legyek jelen a babalátogatásnál mert féltem tőle. Tudom, hogy sokan nem fogtok megérteni és rossz leszek amiért ki merem mondani, hogy utálom.
2019. szept. 23. 18:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15%
Provokálj ki egy jó kis veszekedést,hogy többé ne menjen hozzátok.
2019. szept. 24. 12:00
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
Én amikor eljutottam odáig,hogy már hányingerem volt tőle, normálisan nem tudtam egyszerűen még ránézni se és 2 hónapja már nem aludtam rendesen miatta a beszólásain stb idegeltem magam egész éjszaka (meg férjemet)...aztán jött és jó szokásához híven már kint a kapuba belém kötött, úgy kapásból el is szakadt a cérna nálam és ott volt vége. Az első 2 évbe néha napján próbálkozott volna telefonon ,de fel se vettem vagy amikor szám nélkül hívott kinyomtam. Jól érzem magam,nyugodt vagyok,boldog vagyok ,nekem ne keserítse az életem és szerintem neki is jobb így. Férjem se reklamált soha és az ostor is rajta csattant mindig,így nyugalom van neki is.Férjem mindig megy hozzá pont úgy ahogy gyerekek is,minden a megszokott kerékvágásba,ünnepekkor is mindig mennek stb csak nélkülem :) így azok is nyugodtabban telnek nekik mert nem forr a levegő
2019. szept. 24. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..

Még mindig itt tartasz? -.-" Írtam már neked, hogy keress fel egy elmeorvost, mert nem vagy normális a reakcióid alapján. "férjem is utálja" - egy szart. Ha a férjed is utálná az anyját, akkor megmondaná neki, hogy ne tegye be az otthonába a lábát. Te gyűlölködsz itt egyedül, mérgezed magad a saját gondolataiddal.

Egy idegbeteg, féltékeny picha vagy, aki nem tudja elfogadni, hogy rajta kívül más is létezik a férje és a gyereke számára, ezért próbálsz elmarni mindenkit mellőlük. "félted" tőle a gyereket, hagyjuk már 😂😂 Amilyen undorító vagy menynek, ugyanolyan kiállhatatlan anyós leszel - már ha szegény gyerekednek lesz esélye melletted párt találni.

2019. szept. 24. 19:23
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
Ne csodálkozz0ßl, ha egyszer az élet visszadja neked ezt a viselkedési módot, ha anyós leszel.
2019. szept. 25. 13:04
 15/18 anonim ***** válasza:
86%
Szóval anyós egy olyan borzasztó ember, akit mindketten utáltok, de azért a gyerek közelébe engeditek? Szép kis szülők vagytok..
2019. szept. 25. 13:34
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Tényleg elég fura vagy, az előző kérdésed alapján meg méginkább... szerintem szedjél hangyát, vagy inkább nyugtatót - és ezt nem beszólásként, tök komolyan mondom. Menj el dokihoz, add elő a sztoridat, h nem bírod elviselni az anyóst mert csak, és kérj vmi erős cuccot, ami leszedál.
2019. szept. 28. 13:07
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

Bocsi, én sem vagyok tag az Anonim Idegbeteg Menyeknél, szal nincs gyakorlatom az anyósok ok nélküli fikázásában...

Két dolgot tehetsz:

1. Pszichiáter, vagy első körben inkább pszichológus. Nem normális, hogy egy ember látványától idegbeteg tüneteket produkálsz, és ez nem vicc, semmi szüksége a családodnak arra, h egy random szívrohamban elpatkolj 40 előtt...

2. Leírod ide nekünk a helyzetet, h pontosan miért vált ki belőled az anyós látványa ilyen reakciókat, és ha tudunk, segítünk abban, h hogyan kezeld a helyzetet.

Én személy szerint am. az 1. opciót javaslom, szépen leásnátok a problémád gyökeréig, és a pszichológus segítene megoldást is talàlni rájuk, bónuszként pedig sokat segíthetne az indulatkezelési gondjaidon is.

2019. szept. 28. 13:22
 18/18 anonim ***** válasza:
80%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..

Itt az újabb fejezet, csak a gyerek életkora meg pár apró körülmény van megváltoztatva, hogy nehogy ráismerjenek.

2019. okt. 23. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!