Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy tűrjem meg az anyósom,...

Hogy tűrjem meg az anyósom, ha utálom?

Figyelt kérdés
Ha meglátom már az egekben a pulzusom. Rossz látnom ha a babámhoz nyúl, átjön stb. Okot adott az utálatra, férjem is utálja, csak elviseljük. Mit tegyek, hogy higgadt tudjak maradni mellette? Legszivesebben eltiltanám az unokától, hogy ne kelljen látni, de ezt nem fogom meglépni. Az sem opció, hogy ne legyek jelen a babalátogatásnál mert féltem tőle. Tudom, hogy sokan nem fogtok megérteni és rossz leszek amiért ki merem mondani, hogy utálom.
2019. szept. 23. 18:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
81%
A MIERT UTALOD kerdesre szeretnek valaszt kapni. Mit tett? Miert felted tole a gyereked?!
2019. szept. 23. 19:01
 2/18 anonim ***** válasza:
40%
Hajigálok valakit, azzal nem tartok kapcsolatot. Ha az az anyos és a saját gyereke is utalja, nem is ertem mi a kérdés.
2019. szept. 23. 19:01
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
És miért utálod?
2019. szept. 23. 19:04
 4/18 anonim ***** válasza:
88%
Ha ennyire utáljátok mind a ketten, akkor mi a szent szarnak ez a képmutatás és a kapcsolattartás?
2019. szept. 23. 19:07
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

Miért utáljátok?

Én sem értem, ha mind a ketten ennyire rühellitek, akkor miért kell jópofizni? Nem kötelességetek odaengedni a gyerekhez.

2019. szept. 23. 19:11
 6/18 qkker1 ***** válasza:
69%
Amennyiben nem anyósodék házában, vagy tőlük kapott házban laktok, közlöd vele, hogy nem kívánatos személy az otthonodban.
2019. szept. 23. 19:52
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Eleinte én is tűrtem, de aztán elfogyott a türelmem. Összevesztünk. Sok éves sérelem jött ki belőlem, de utána sokkal jobban éreztem magam. Kár, hogy nem előbb mondtam el a véleményemet. Anyósom ahelyett, hogy magába nézett volna, még neki állt feljebb, hogy hol a tisztelet stb, én meg mondtam, hogy ő soha nem tisztelt, én évekig tűrtem a megalázó, lenéző dolgait, úgyhogy a tisztelet attól a "beszélgetéstől" fogva vagy kölcsönös, vagy ne várja. Különben sem jár alanyi jogon, csak azért, mert megöregedett - ez természetes élettani folyamat. Ő sem próbált nyugodt maradni, de én sem. Ő csak okádta a hülyeséget, én meg nem maradtam többé csendben és nem tűrtem tovább csendben. Persze nem tetszett neki, de már nem érdekel. Évekig az ő kívánságát lestem, mindent úgy csináltam, hogy ő mondta és ő neki jó legyen, én hülye állat.

Te se hagyd magad! Mert rámegy a boldogságod, az életed minden. Rövid az élet, azzal kell foglalkoznunk ami boldoggá tesz minket. Engem már nem érdekel az anyós, nem találkozok vele, nem beszélek vele, nekem már az a fontos, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott legyek, a saját belátásom szerint : éljek, főzzek, lakberendezzek, gyereket neveljek /pelenkázzak /szoptassak /játszak stbstb....

2019. szept. 23. 20:02
 8/18 anonim ***** válasza:
84%

Én sem értem, hogy ha mindketten utáljátok akkor miért kell eltúrni, elviselni?

Közlötek vele, hogy ne menjen többet, mert ki nem álljátok. Nem kell kinyitni az ajtót.

Azt meg ne mond, hogy nem lehet megtenni, mert akkor megsértődik.. Na és? Sértődjön. Én a saját anyámnak mondtam, hogy soha nem akarok a lakásomban látni, mert utáljuk őt. Másnap a szokásos alkoholista állapotában betörte az összes ablakunkat, és bemászva szokás szerint nekem támadt, ahogy gyerekként is tette rendszeresen. Férjem lefogta, és megvártuk míg a rendőrök kijöttek.

Távoltartási kérelmet kértünk ellene. Ennek 4 éve. Azóta nem láttuk, nem hallottuk, és így van jól. Tessék határozottan közölni vele, hogy nem kívánatos személy. Ha kérdezi miért, akkor mondjátok el őszintén, hogy miért utáljátok.

2019. szept. 23. 20:11
 9/18 anonim ***** válasza:
72%
Anyóspajti el van tiltva a lányomtól már rég! Egy ilyen mocskos utolsó féreg nem érdemel semmit mint ő! Ha mindketten utáljátok akkor nem értem mi a kérdés.Nem kell találkozni vele s kész
2019. szept. 23. 21:03
 10/18 Metionin ***** válasza:
81%
Nem kell találkozni vele és kész.
2019. szept. 23. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!