Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, hogy a párom...

Mit tegyek, hogy a párom levaljon végre az anyjáról?

Figyelt kérdés
Külön lakunk, de ha a leendő anyós hívja egyből ugrik. Ha mondom, hogy inkább menjünk el kettesben valahova, akkor az van, hogy nem akarom, hogy anyjával találkozzon. Ha valami van egyből ír anyjának.Miert kell mindenről beszámolni neki? Általában napi szinten chatelnek, még úgyis ha éppen vacsorazunk vagy bármi más,addig hozzá sem szolhatok. Később is ez lesz, hogy én leszek a 2.amikor már saját családunk lesz? Már több éve vagyunk együtt.
2019. szept. 19. 19:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Mondd meg hogy most már aztán válasszon.Vagy te vagy az anyja.Nem jelenti azt hogy nem tarthatja a kapcsolatot az anyjával,de ami sok az sok.Nálunk másabb volt a helyzet,végül sikerült "kiszednem" a szülei kezei közül,ami annyit tesz végre rájött milyenek is valójában
2019. szept. 19. 20:54
 12/20 Savlekotő ***** válasza:
100%
Várd meg mig szex közben hivja anyu és simán kiszáll és fut,te is tudod h nem lesz jobb. Anyuval nem tud kefélni arra kellesz minden másra anyu az első bár az ilyen beteges anya fiu dolgokban és nem lepedők meg már semmin. .
2019. szept. 19. 21:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

#8-as vagyok. Köszönöm a választ!

Így neked van igazad. Adj neki ultimátumot.

2019. szept. 19. 21:21
 14/20 anonim válasza:
90%

Szia nalunk ugyan ez volt a helyzet. A parom ket evvel fiatalabb tolem. En most vagyok 27. Kulon laktunk mi is de ez nem volt akadaly az anyjanak. Haza sirta minden szabadnapjan. Messengeren irogalt neki folyamat. Hianyzol eletem sirok nelkuled... Szerinted? Beteg.

Az lett a vege hogy szakitottunk vagyis en szakitottam az anyja miatt mert eldurvult a helyzet. Am nekunk is minden vasarnap ott kellett lenni. Ezt eg ideig birtma utana nem jartam o ment egyedul es sok lett.

Vegul fel evre szakitottunk ugye de utana megint felkeresett es kibekultunk nagyon nehezen. De vsak azzal a feltetellel hogy szamuzi az anyjat a kapcsolatunkbol es en az eletbe nem kell hogy lassam

Most egy ev telt el es minden rendben van. Nem jarkal haza csak ha nagyon muszáj de azt sem surun teszi. Szoval. Nekem ez volt az aram otthagytam. Nemtudom fog e neked valtozni de ha nem dobd.. Hidd el ez igy nem elet 😀

2019. szept. 19. 22:15
 15/20 anonim ***** válasza:
92%
Ismerős sztory.Az exemnek is amit az anyja mondott,az Szentirás volt.Másfél év után szakitottunk,otthagytam az óriáscsecsemőt anyucinak.Azután még volt egy barátnője,de azt is elmarta az anyja. Egy fél évvel ezelőtt meghalt,és most ott van egyedül,ezt érte el,hogy nem birta elengedni anyuci szoknyáját.
2019. szept. 20. 04:32
 16/20 anonim ***** válasza:
39%

"Szüleimmel kb két hetente beszélek."

Azért szerintem ez sem túl normális. Ha egyszer neked lesz gyereked, akkor te is igényelni fogod, hogy minden nap tudj róla, akkor is, ha már felnőtt.

Nyílván a párod példája túlzás, nagyon gáz, hogy lemondja a programokat veled meg hogy az anyjával csetel miközben esztek. Szimpla bunkóság, semmibe nem vesz.

Viszont alapjában véve az, hogy naponta beszélnek pár szót, nem gáz.

2019. szept. 20. 06:20
 17/20 anonim ***** válasza:
88%
Nem fog. Megszoksz vagy megszöksz. Ha megtenné, hogy "leválik" az anyjáról akkor te lennél a hibás és ez megmérgezné az egész kapcsolatot.
2019. szept. 20. 07:55
 18/20 anonim ***** válasza:
87%

16-os, az én anyáméknak pont tök jó, ha kéthetente beszélünk, nekik is megvan a saját felnőtt életük, meg nekünk is. Mit kéne tudnia rólam minden nap, hogy mit vettem a boltban? Mikor voltam vécén? Kit érdekel? Felnőttek vagyunk, és nagyon, nagyon szeretjük egymást, de nem lógunk egymáson. Én 26 éves voltam, amikor először megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor hiányzik az anyukám, mert addig ment ez a folyamatos, mindennapos jaj-mit-csináltok-épp duma, aztán ez kikopott. Ma már alig várom, hogy mehessünk hozzájuk vagy beszélgessünk. De nem várnám így, ha még ma is minden nap kötelezően jelentenem kéne, hogy mit csináltam aznap, meg azzal lennék nyomasztva, hogy jaj, de rég voltam látogatóban, amikor épp múlt héten voltam. Ha valami fontos van, úgyis őt hívom a párom után először, mert imádom az anyukámat.

Kérdező, nálunk hasonlóan indult a kapcsolat, de a párom, mikor már pár hónapja voltunk együtt, és egyre jobban "kivonódott" az anyja bűvköréből, egyre tisztábban látta, mennyire gáz ez így, és ő maga korlátozta le ezeket a dolgokat. Sokszor nem vette fel a telefont, nem válaszolt az üzenetre, amikor pont nem ért rá, és a mi programunk volt az első, kivéve természetesen a vészhelyzeteket, az vitán felül áll, hogy abban segíteni kell. Nálunk jól alakult, az anyuka elfogadta a helyzetet, nem generál felesleges válsághelyzeteket, a párom így is minden héten kétszer-háromszor megy több órára (én nem), ha programunk van, akkor ritkábban. (Mondjuk neki van testvére, aki ilyenkor "átveszi" a látogatást.) Ez pár hónap alatt így átalakult. Ha nálatok ez évek óta nem változik, akkor szerintem sem lesz ez már jobb.

2019. szept. 20. 10:00
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nem fogja tudni elvágni a köldökzsinórt, úgyhogy jobb, ha inkább kiadod az útját. Örök második leszel nála, első soha. Ha pedig ezt szeretnéd/ez a fickó kell neked, akkor tűrjed szépen, csendesen.
2019. szept. 20. 19:33
 20/20 anonim ***** válasza:
46%

Képzelem köztetek milyen fényes lehet a stex.

Szerintem dugnak is.

2019. szept. 29. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!