Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, hogy a párom...

Mit tegyek, hogy a párom levaljon végre az anyjáról?

Figyelt kérdés
Külön lakunk, de ha a leendő anyós hívja egyből ugrik. Ha mondom, hogy inkább menjünk el kettesben valahova, akkor az van, hogy nem akarom, hogy anyjával találkozzon. Ha valami van egyből ír anyjának.Miert kell mindenről beszámolni neki? Általában napi szinten chatelnek, még úgyis ha éppen vacsorazunk vagy bármi más,addig hozzá sem szolhatok. Később is ez lesz, hogy én leszek a 2.amikor már saját családunk lesz? Már több éve vagyunk együtt.
2019. szept. 19. 19:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Hát jó nagy barom vagy, ha még gyereket is szülnél anyuci pici babucikájának. Hagyd a pitsába, változni nem fog.
2019. szept. 19. 19:34
 2/20 djspaky2 válasza:
19%
Igen erős kérdés! Nem hiába van annyi anyós vicc. Ha majd lesznek gyermekeitek, akkor jól fog jönni mama segítsége, hogy egy kicsit tudjatok kettesben maradni! Akkor átértékelődik a párod és a Te hozzáállosod is! Addig kitartás, ez egy ilyen bicigli!
2019. szept. 19. 19:41
 3/20 anonim ***** válasza:
83%

A párod nem fog megváltozni. Ha neked ez jó, maradj vele, ha nem jó, szakíts!

Már eddig is több éve tűrsz...

2019. szept. 19. 19:42
 4/20 anonim ***** válasza:
75%

Kérdésedre a válasz: igen, akkor is ilyen lesz és mindig. Sőt, ha neheztelsz rá, akkor majd azt mondja: de hát tudtad, hogy ilyen vagyok.

Másik kérdésedre a válasz: semmit nem tudsz tenni, sajnos. Tudom, hogy faj, de így van. Sosem érdemes úgy összekötni az életünket valakivel, hogy “majd megváltozik”.

Keress olyat, akinek első lehetsz az életében. Fájni fog, nehéz lesz, de egyszercsak majd hálát adsz az égnek, hogy nem maradtál vele.

Sok sikert, sok boldogságot!

2019. szept. 19. 19:52
 5/20 anonim ***** válasza:
81%

"Ha mondom, hogy inkább menjünk el kettesben valahova, akkor az van, hogy nem akarom, hogy anyjával találkozzon."

Ebből nekem az jön le, hogy nem nagyon tudsz mit tenni ez ellen, már így is durván védi a kapcsolatát az anyjával. Egyébként miért kéne állandóan ővele találkoznotok? Az, hogy eddig ezt kibírtad, vagy azért van, mert annyira nagyon jó tulajdonságai is vannak a párodnak, vagy emberfeletti türelmed van :)

Milyen a kapcsolatod az anyóssal egyébként, jóban vagytok?

2019. szept. 19. 20:05
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
Úgy látszik, inkább az anyja csecsét szívja.
2019. szept. 19. 20:06
 7/20 A kérdező kommentje:
Ha ott vagyunk, akkor én inkább csak nézek, nem nagyon szólnak hozzám. Mindig olyan témáról beszélnek, amihez nem tudok hozzá szólni. Felőlem meg szinte soha sem érdeklődnek.
2019. szept. 19. 20:13
 8/20 anonim ***** válasza:
79%

Előbb te mondod, hogy menjetek kettesben valahova, vagy ő mondja, hogy megyek anyjához, s te erre jelented be, hogy inkább kettesbe menjetek valahova?

A te szüleiddel milyen sűrűn találkozol, beszélsz?

2019. szept. 19. 20:14
 9/20 A kérdező kommentje:

Például levan egyeztetve egy program és a drága mami ír neki hogy menjen el, akkor a mi programunk kuka, hiába kérem.Azt mondja van másik fele is, nem csak én.

Szüleimmel kb két hetente beszélek.Nem írok vagy nem hívom fel őket mindenféle semmiseggel. Menni meg akkor megyek vagy megyünk ha időnk engedi, változó.Altalaban havonta egyszer.

2019. szept. 19. 20:23
 10/20 anonim ***** válasza:
92%

Barátnőméknél is ez a helyzet, hétvége nuku, mert mindig a mamánál kell ülni, mert azt mondta a fiának. Minden átkozott szombat-vasárnap anyóséknál kell lógni mert sértődés lesz ha nem. hát kösz de ilyen pasiból nem kérnék.

Válasz: Ha zavar hagyd ott, mert kutyából nem lesz szalonna. Ha szereted annyira, hogy elviseld, akkor viseld el panasz nélkül!

2019. szept. 19. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!