Miért várja el anyósom, hogy én dolgozzak, meg vállalkozzak gyerek mellett, ha ő sem tesz arrébb egy fadarabot sem?
Gyesen vagyok a másfél éves fiammal és rajta vagyunk a 2.gyereken is már pár hete próbálkozunk. A gyermekemet tisztességesen nevelem, viszem mindenféle, főzök neki. Foglalkozom vele, szeretem. Ellátom a, házimunkát, naponta főzök a férjemnek és nekem. Egy kisebb kertünk is van amiben magunknak vannak gyümölcsök, gyümölcsfák, zöldségek.
Anyósom 46 éves, 20 éves kora óta otthon van. Annyi a dolga, hogy főz a férjének(meg régen a gyerekeknek, de azt már nem kell) meg enni ad az állatoknak. Meg maguknak termel egész évre zöldséget, gyümölcsöt (nem eladásra csak egész évre betermeli)
Mindig mikor eljönnek látogatóba arra tereli a szót, hogy milyen kevés fizetést kapok, miért nem kezdek valamit magammal míg otthon vagyok. Pl. Termeljek ezt vagy azt.kezdjek valami vállalkozást.
Hozzateszem ő durván költi apósom keresetét. Havi 2x minimum megy fodrászhoz, műkörme van, meg kozmetikushoz és masszőrhöz is jár minden hónapban.
Van munkahelyem, diplomám és nem áll szándékomban otthon maradni a 2 gyerek után.
A fizetésből nagyon szépen kijövünk tudok félre pakolni belőle, csak ezt azért az ember nem köti az orrára mindenkinek. Én is járok kozmetikushoz 1x havonta meg 1x a körmöm megcsinálta tani, de ennyi.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Miért vár el tőlem olyat amit ő maga soha nem tett meg?
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!