Hogyan reagálnátok?
Először is bocsánat a kategória miatt, csak bízom benne hogy itt többen olvasgatnak és voltak ilyen helyzetben...
10éve vagyunk együtt a párommal,azóta van meg a kedves anyósom...akkor se voltunk túl jóban, de 3éve ahogy megszületett a gyerek mégjobban megutáltam. Ez az erőltetett vigyorgás, bájolgás, meg hogy azthiszi ő lett a világ legjobb nagymamája azzal hogy havonta egyszer szól a gyerekhez pár szót, nincs erre szükségem. Év elején összevesztünk,lehordott minket minden sz.rnak, mondtam is hogy ide többet ne jöjjön. Most újra megjelent, mintha semmi nem történt volna, és nyomja a hülyeséget,hozza a sok felesleges dolgot, nyávog a gyerekhez. Két alkalommal volt már,egyszer se szóltam hozzá, ő azthiszi most minden el van felejtve, és még fel van háborodva meg mindenkinek azt terjeszti hogy eltiltjuk a gyereket tőle. Ti mit tennétek? Megszakítani vele minden kapcsolatot (ez lenne a legjobb megoldás a családomnak) vagy hagyni hogy havonta egyszer beessen,és kb csak ő beszél mi meg várjuk hogy elmenjen minél hamarabb? A vérnyomásom kb 300lesz ahogy meghallom hogy ő jött, a szivem ki akar ugrani a helyéről, mintha szívrohamot akarnék kapni kb.
Bocsánat ha hosszú volt, de nagyon kiborulok tőle minden alkalommal 😭 köszönöm ha ír valaki!
"azthiszi ő lett a világ legjobb nagymamája azzal hogy havonta egyszer szól a gyerekhez pár szót"
Ha többször ment volna meg az lenne a bajod. Az a gyanúm, hogy zsigerből utálod, tehetne bármit neked akkor se lenne jó. Egy kapcsolat minősége mindig két emberen múlik, de itt a menyek mindíg szentek az anyósok meg gonosz boszorkák.
Nekem te tűnsz elviselhetetlen, hisztis pichának. Még ha minden nap a nyakadra járna, de havi egyszer hadd legyen már joga látni az unokáját. Megengednéd, hogy magával vigye a gyereket, hogy ne nálatok kelljen találkozniuk? Naaa, gondolom azt már nem, ugye?
Te ugyanúgy lehordod őt, ahogy ő téged, csak te az interneten, idegen embereknek panaszkodsz, és tőlünk várod, hogy kórusban szidjuk a gonosz "anyóst". Egy fokkal sem vagy jobb nála.
"nyávog a gyerekhez" - te meg itt nyávogsz.
"ez lenne a legjobb megoldás a családomnak" - nem a családodnak lenne a legjobb megoldás a kapcsolat megszakítása, hanem neked, baromi nagy különbség.
"A vérnyomásom kb 300lesz ahogy meghallom hogy ő jött, a szivem ki akar ugrani a helyéről, mintha szívrohamot akarnék kapni kb." - Sürgősen keress fel egy elmeorvost, mert ezek nem normális tünetek. Valószínűleg tartós pszichiátriai kezelésre lenne szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!