Milyen indokkal lehet lemondani egy babalátogatást?
Azért választottam az "Anyós, após" kategóriát, mert velük kapcsolatos a dolog. A fiuknak pár hete született meg a gyereke. Lassan nekem meg a férjemnek is illő lenne elmenni meglátogatni őket, de én utálom a férjem sógornőjét. Évek óta nem találkoztam vele. Attól félek, hogy anyósék nem hagyják szó nélkül, ha nem megyek el megnézni a gyereket, így is többször kértek már, hogy próbáljam rendezni a sorokat a másik menyükkel. Férjemet is bántja a kialakult helyzet, de mivel tudja, hogy nem ok nélkül van köztünk ez az utálkozás, próbálja elengedni a dolgot. Most meg lassan én vagyok a házidémon.
Ezen az oldalon folyton azt olvasom - szeretek itt nézelődni - hogy kétszínű, utálatos "rokonokkal" nem kell kapcsolatot tartani. Leginkább tőlük várnék most tanácsot, hogy ezt hogyan lehet kivitelezni anélkül, hogy mindenki ellenem forduljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!