Hogyan jelenjek meg? Miket ne mondjak?
Párommal nagyon rég együtt vagyunk. Én ritkán megyek a családjához hozzáteszem ő sem megy gyakran és hamar eljön. A szüleinek van pénze de nem multi milliárdosak persze. Párom nagyon nagyon passzív velük van egy tisztelettudó rendes férfi stílusa velük szemben de se az anya fia se az apa fia viszony se klasszikus. Elég messze van az anyuci kisfia dologtól ami jó!!
Az örökség miatt van ez a felületes viszony vagy vajon ő ilyen? Neki is van saját pénze saját lakásunk. Sőt van még egy lakás ami csak az övé de ki van adva. És a közösben élünk. Ez nem egy akkora dolog de nem jutna nélkülük utcára.
Nekem is passzív a viszonyom a családjával. Egy alapvető normális kedvességet akarok mutatni nem kell túlragozni. Mit tegyek és mit ne? Semmi közöm hogy miért ilyen a viszony így véleményt sem formáltam de nyilván nem kérdezhetek rá..hogy vajon az örökösödési dolgok miatt ápol egy passzív de tisztelettudó viszonyt a szüleivel vagy valóban azért beszélnek mert szereti őket. (Szülei gondolkozása tök más mint páromé,kiskora óta passzív mert nem úgy látja mint ők a dolgokat viszont beszélnek.)
Én általánosságokat szoktam csak mondani: 1-2 új dolgot vagy hogy mit csináltam ami előrelépés az életembe. Megkérdezem hogy vannak. Ők válaszolnak elmondják hogy na örülünk hogy ezt is megcsináltad és kész. Párom meg a dolgok 1/8-ad részét megosztja velük majd hazajövünk :D mindent persze nem mondd el senki. De nem totál fura ez az egész.. Olyan mintha egy előre megírt történet lenne..sablonos. legyek én is sablonos ott?
A kapcsolatunk nem sablonos. Ilyenkor lesz ő is feszültebb. Itthon nem! Hogy jöjjek rá mi volt köztük régen amikor gyerek volt hogy az apja tök más mint ő. Ami jó is sokszor.
Köszi :D abszolút nem másznak bele! Az anyukája a költözésünkkor kapott egy agyf##szt hogy mi lesz ha elmegy a gyereke meg stbstb és rámkérdezett hogy nem e akarok inkább én odaköltözni(!?????) - mondtam hogy nagyon köszönöm de nem.
Ennyi volt.
De tényleg egy sablonos valami az egész. Arra akarok rájönni bánthatja e valami páromat velük kapcsolatban vagy volt e baj!? De ennyiből nem jöttem rá. Nem akarom,hogy ránk másszanak isten ments!! Csak fura.
Legyél olyan mint eddig voltál.
Ha a párod nem akarja megosztani veled,hogy mi történt köztük,ne erőltesd.Talán egyszer majd elmondja,ha ógy érzi eljött az ideje.
Örülj,hogy nem függtök tölük és nem lógnak mindennap rajtatok.
Párom hogy vegyem rá hogy elmondja? Annyit tudok amit leírtam pedig..nagyoon rég egy párt alkotunk.
Régen is azt láttam meg kiskora óta a zárt szobában ült enni is inkább benn evett majd kivitte elmosogatni. Nem kell anyuci csecsen logni tudom és az gáz lenne de ez azért volt fura mert éreztem mindig a feszkót pedig nem volt kimondva.
"Nekem is passzív a viszonyom a családjával. Egy alapvető normális kedvességet akarok mutatni nem kell túlragozni. Mit tegyek és mit ne?"
Micsoda képmutató vagy. Játsszod magad a családja előtt. Szerintem undorítóak az ilyen emberek! 💩
Talán mégsem olyan a kapcsolat, mint ahogy gondolnád.Szűkszavuan,de értik egymás gondolkozását. A férjednek milyen a kapcsolata a nagyszülőkkel? Esetleg többet lehetett a nagyiéknál?
Biztos komoly oka lehet,ha a férjed nem akar beszélni valamiről.Ne eröltesd!
#14:34 marhára nem vagyok képmutató!! Passzív mindenki.. mindenkivel! Mit nyissam ki nekik a lelkem !??? Ember.
Csak jók akarok.. ha bunkó vagyok az a baj ha szépet mutatok az..
Tényleg nem tudom mi az oka.
Nem egyszem gyerek, a tesójával is olyan.
Nem akarok képmutató lenni dehát nincs más opció. Nem vihoghatok köztük mikor fagyott a hangulat.
Bár rájöhetnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!