Miért van az, hogy sok nő nem szereti, ha a jelenlegi párja, jó kapcsolatot tart fent a saját szüleivel? Valahogy mindig előkerül az anyuci pici fia, megjegyzés. Esetleg, lehet hogy félnek valamitől, ezek a nők? Esetleg riválist látnak bennük?
A baj akkor van ami anyuci pici fia nem tud nemet mondani.
Egyet csettint,fia ugrik.Igy sokszor erzi azt egy nö h csak a masodik helyen van.
Es az anyos sem tiszteli azt h a fianak parkapcsolata van.
Igaz h a szüleink felnevelnek.Amiert minden tisztelet megjar nekik.
De egy normalis felnött ember leszakad roluk.
Kerdem en?
Hogy hazasodjunk hogy szüljünk gyereket,hogy alapitsunk csaladot egy olyan ferfival akinek anyukaja velemenye szamit?akinek a lenyeg h anyukajat ne bantsa meg?Mi a baratnö,feleseg??Labtörlö?Hiszen mindegy mit akar ugyis az anyosa dönt.
Majd ugy neveljük gyereket ahogy anyos mondja,
azt etetjük a gyerekkel amit anyos mond.Minden hetvegen anyosnal ülünk mert „kötelezö“
A nönek szava nincs!
Komprosszimukat kell kötni,amikre sok ferfi keptelen.
Csak az anyuka.
Az ilyen anyak mindenbe beleszolnak.mindent tudni akarnak.
Meg kell tanulni egeszseges kapcsolatot fenntartani a szülövel.
Ugy h neha nemet is mondhatunk.
Vannak cuki anyosok,akiket imadnak de van egy masik veglety
Hidd el amig nem talalkozol vele szerencses vagy!
A nők eleve mindenkiben állandóan vetélytársat látnak.
Az anyósban meg főleg.
Ráadásul náluk kettős mérce van.
Ha ők naponta ötször beszélnek az anyjukkal, az náluk teljesen normális.
Ha egy pasas hetente egyszer is beszél az anyjával, akkor már megkapja, hogy "anyuka pici fia".
11. Igazad van. Nem tudom miért lettél annyira lepontozva. Ugy emlékszem hogy én is tanultam pár dolgot pszichológiából ami alátámasztja, hogy nem írtál hülyeséget.
Illetve az is hozzáadódik a dologhoz hogy sokan nem tudják elengedni a gyerekét. A gyerek kirepülése is egy krízis helyzet valahol meglehet érteni az anyát is. Főleg ha esetleg egyedül maradt mert mondjuk elvált...
Nekem van egy férfi ismerősöm, aki 32 éves, még mindig a szüleinél él és már 2 éve udvarol nekem. De kisfiúval én sem szeretnék összejönni. Úgy vettem észre hogy nem csak az anyja hanem az apja sem akarja elengedni őt, de rajta is ugy latom, mintha neki ez így jó lenne. Kényelmes mert az anyja még mindig meleg ebéddel várja, es nem kell napról napra élnie nem kell aggodnia hiszen mindig hazamehet.
Sokan nem tudják elengedni a gyermeküket, fiukat, és irigyek lehetnek a masik nőre, amiért már ő lesz a "legfontosabb " helyette, vagyis az anya helyére "tolakodik " legalábbis ezt érezheti...
Ha jó viszony alatt nem azt érted, hogy még húszon évesen is állandóan az anyja seggében van és emiatt egy közös programot se tudnak csinálni, , akkor avval a legtöbb nőnek semmi baja.
Egyik exem volt kollégája 50 felett is ilyen, konkrétan az anyja kezeli a pénzét és a mamához egy nő se érhet fel, mert nem is tud úgy főzni, se semmit. Állítólag az egyik exe és közte befeküdt az anyja, az ex pedig az ablakon távozott, szó szerint. És nem merült fel benne, hogy valszeg anyucival vannak qrva nagy gondok fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!