Nem, már az otthoni csirkevágáskor is jó messzire szaladtam... A vadászat persze más, de nem az én műfajom.
Amúgy ketrecben tartott állatokat sem tömök a számba, ha már előkerült ez a dolog. Bár nekem összefér, hogy olyan ételt eszem, amit nem tudnék előállítani, őszintén szólva kókuszdiókat sem szedtem le még fáról és karfiolt sem tudnék itthon termeszteni. Csak mert valaki nem akarna lelőni egy állatot, még nem tuti, hogy széplélek, aki húsevés közben nem gondol arra, hogy állatot eszik.
Nekem nincs bajom a normál vadászokkal (erdészekkel), egyes állatokat ki kell lőni meg minden, de még a sportból vadászat sem a legrosszabb dolgok egyike, amit az ember a természettel tesz, ugye. Szóval én nem értem, miért utálják egyesek pont a vadászokat, amikor utálhatnák azt, akik fél autót tesznek le az erdőben vagy műanyagot égetnek vagy a puszta létezésükkel hozzájárulnak fajok kihalásához (ez igazából az emberiség így egy az egyben).
Persze, már gondolkodtam is rajta, hogy későbbiekben kipróbálom.
15/l
Szituációtól és élethelyzettől függ.
Alapvetően nagyon szeretem az állatokat és nem egy "ehető" háziállatom van/volt. Magamtól őket soha nem enném meg.
Viszont van, lehet olyan pont amikor szükségszerű vadászni. (engem egyébként érdekelnek az ilyen világvégetúlélős dolgok :D ) És az egészséges étrendhez különben se melleőzhető a hús. Mit gondoltok a Tesco polcán csak úgy ott terem a marhahús?
Tehát alapvetően nem hinném de kipróbálni nem bűn, ha azon múlik el is fejleszteném ezt.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!