Van valaki köztetek aki tápot szeretne váltani és tenyésztő? Persze érdekelne nem tenyésztők véleményei is. Kipróbálnátok egy teljesen új tápot 72-80% közötti friss hústartalommal?
Ha ilyen magas hústartalma van a tápnak akkor igen kipróbálnám persze ha megfizethető áron van.
Nem vagyok tenyésztő.
1 vagyok
És ha nem tartalmaz tartósítót meg stb... akkor igen, kipróbálnám.
- 72-80 % friss húsból, zöldségekből és gyümölcsökből készült eledel. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, ízfokozókat, tartósítószert, GMO-t.
Összetevők: Csirkehús, főtt rizs, bárányhús, finomra őrölt kukorica, főtt halhús, szárított cukorrépapép, csirkezsír, élesztő, egész tojás, lenmag, búzacsíra, burgonyapehely, baromfimáj, tej, joghurt, növényi olaj, sárgarépa, halolaj, paradicsom, almapép, rozmaring, körömvirág, csalán, zöld tea kivonat, szőlőkivonat, yucca shidigera, kondroitin, glükozamin, kálcium-hidrogén-foszfát monohidrát, kálcium karbonát, nátrium-klorid, Vitaminok: A, D3, E (alfatocoferol), K3, B1, B2, B6, B9, B12, biotin, niacin (B3), pantoténsav (B5), Kolin-klorid, vas-szulfát monohidrát, mangán-oxid, cink kelát, copper, kálium-jodid, nátrium-szelenit
Tápmintát tudok küldeni, de nem ingyen, mert azzal sajnos már megjártam. Sokan vannak akik igényeltek, mert ingyen volt, aztán utána eltűntek. Teszteltük család válogatós kutyáin és ismerősök körében. Mindenhol bevált.
Ha érdekel valakit kereshettek priviben is szívesen válaszolok mindenkinek.
Oké, rájöttem h a Puffins tápról van szó.
Igazából az ár/érték aránya már nem olyan jó. Egy kilós kiszerelés (kipróbálni bőven jó) 1205 Ft, viszont az etetési útmutató szerint a kutyának 34-42 dkg-ot kéne adni egy nap. Magyarul nincs meg belőle 3 nap. Ezen az áron ez nem túl jó arány. Legalábbis szerintem. A főzés még mindig olcsóbbra jön ki.
Köszönöm!
Ár/érték arányban nekem nem érné meg, de a happy dog ellen egy jó marketingessel sikeresen indulhatna (rengetegen etetnek vele, rosszabb az összetétele és árban kb ugyanaz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!