Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Hol lehet venni sivatagi rókát?

Hol lehet venni sivatagi rókát?

Figyelt kérdés

11/L

Megláttam interneten hogy lehet tartani,és nekem nagyon megtetszett!!!!:))))Foglalkoznék vele bőven.....és kihangsúlyozom hogy nem kérek kioktató választ.az ár nem számít😊😎

2017. febr. 20. 16:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Az én kedvenc állatom a zsiráf te mit válaszolnál ha én akarnák tartani zsiráfot? Amúgy még vörösrókát se jó ötlet tartani! Szerintem amúgy a szüleidet kérdezd ne ezt az oldalt! Ha van nekik jó sok fölös pénzük amit csak a lányukra akarnak költeni nyugdottan, de egy átlagos házban szerintem szegény kis rókácska 5 perc után már halott lenne. Egyáltalán mi az a butaság hogy az ár nem számít??? És az iskolából se hiszem, hogy megtudnál lógni azért, hogy gondozd a kedvencedet szóval a foglalkoznék vele bőven csak akkor jöhet szóba, hogyha soha nem mész iskolába és soha nem csinálsz leckét. Szerintem fontold meg hogy akarsz-e sivatagi rókát! Nézz utána az interneten mivel már egy vadászgörényt is nehéz tartani nem, hogy egy sivatagirókát!
2018. jan. 28. 17:34
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a kérdést a humor kategóriába kellet volna tenned!
2018. febr. 2. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!