Megláttam interneten hogy lehet tartani,és nekem nagyon megtetszett!!!!:))))Foglalkoznék vele bőven.....és kihangsúlyozom hogy nem kérek kioktató választ.az ár nem számít😊😎
Aztszeretném mondani hogy rengeteg olyan válasz jőtt hogy plüsset vegyek.Szóval életembe több mint 5 kutyám volt és most is megvan a hörim aki a 7.és mindeggyik hörim túl élte a 3 évet ami törpehöriknél max.Tudom hogy vadállat de azthallottam hogy megszelídhetőek!
2017. febr. 22. 18:43
13/22 anonim válasza:
Plüsset😂😂😂
Az plüssöt,de mindegy
Egyébként meg a kutya és a hörcsög háziállat
A sivatagi róka meg nem
Ha nem a sivatagban élsz,akkor semmiképpen se tarts
2017. febr. 22. 19:47
14/22 anonim válasza:
Nagy eséllyel engedélyhez kötött amit 18 év alatt aligha adnak ki, árban olyan pár százezer forintra tippelek plusz a felszerelés, nem tudom a sivatagi róka hogy él de a sima rókának kell egy nagy fedett kifutó ami úgy 100, inkább 200 ezer, aztán még felszerelés és az isten tudja mit eszik de garantálom hogy drágát és sokat. Ha csak nincsen felesleges fél millátok nehezen fogsz szerezni.
2017. febr. 23. 13:59
15/22 anonim válasza:
Na, valaki 2500 dollárért árulja amerikából, ez 700.000 magyar forint plusz mivel csak átvétel van személysen, egy irányba USA-ba a repjegy kb 200.000/Fő, emellé az isten tudja hogy vámolnak egy ilyet és milyen drága orvosi vizsgálat kell hogy átengedjék és akkor még csak a róka van, nincs engedély, helye (nem hiszem hogy az itteni telet bírná szóval azt is meg kell oldani) szóval nem jól mondtam, ne akkor tartsátok ha fölös fél, hanem ha fölös 2 millátok van, azt hiszem itt ért véget hogy "a pénz nem számít)
2017. febr. 23. 14:07
16/22 anonim válasza:
A kutya is vadállat volt, csupán pár ezer év kellett, hogy megszelídüljön.
És nem, nem vagy Disney hercegnő hogy meg tudd szelídíteni.
2017. febr. 23. 21:03
17/22 anonim válasza:
Miért is szeretnéd tönkretenni az életét szegénynek? (Kérlek válaszolj erre a kérdésre mert nagyon kíváncsi vagyok.)
2017. márc. 18. 21:11
18/22 anonim válasza:
Engem most az foglalkoztatott a legjobban hogy 11 évesen hogy volt öt kutyád? Egy kutya alsó hangon is 10-13 évet él és ha a te kutyáid voltak és nem a szüleidé akik már megvoltak születésed előtt akkor valamit nagyon rosszul csinálhattál velük ha már nincsenek meg.
Hogy a kérdésre is válaszoljak nem itt és nem neked lehet venni sivatagi rókát.
2017. márc. 20. 21:52
19/22 anonim válasza:
#18 na igen, azok vagy nem az ő kutyái voltak vagy nem volt hosszú életük (mondjuk ez nem csak a tartáson múlik ,a szaporítós kutyák a legjobb helyen se sok eséllyel élik meg a matuzsálem kort de aki onnan vesz kutyát az se túl igényes)
2017. márc. 21. 12:08
20/22 anonim válasza:
Egy sivatagi rokaval mit kezdenel telen kiscsillag?
Meg tan ha a sivatagban elsz ugy eselyesebb hogy legyen sivatagi rokad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!