Görényt láttam 5 perce a kertben. Ilyenkor mit lehet tenni?
Előbb voltam kint cigizni és görény ólálkodott a kertünkben. Valami állatkát el is kapott.
Kártékony ez az állat?
Ha igen, akkor hogyan lehet "el űzni", milyen módszerekkel?
Próbáld megfogni egy dobozba,és vidd majd be egy kisállat kereskedésbe.Nézz utána mit eszik,addig adj neki valamit.
Szerintem.
Szerintem nyest láttál mert az bátrabban megy az emberek lakta területre (hasonlít a görényre, így sokszor össze is keverik)
Nem kell vele csinálni semmit. Már régen messze jár. Ha vannak csirkéid, akkor érdemes este jól elzárni őket, hogy a nyest ne férjen be közéjük..
Az a helyzet már több éve ezen a területen ólálkodik, de testközelből most láttam csak. Bár utánanéztem és nyestre is hasonlít talán még jobban.
Csirkék azok nincsenek.
Görény, nyest, menyét, pele, stb... Ezek is keresik télire a meleg zugokat, melyeket leginkább az ember udvarában, házában találják meg...
Ha nincs baromfid és nem okoz nagy kárt a házadban, akkor hagyd, téged nem fog bántani!
Nekünk évek óta a padláson ólálkodik valami állat. Nincs tyúkunk, mégis gyakran találunk tojásokat itt-ott. Ezeket ilyen állatok hozzák. Sokszor az eresz környékén fészkelik be magukat a hangokból ítélve. Még sosem láttuk őket, de mivel nem okoznak semmi kárt nálunk, így hagyjuk. Nem tudjuk, hogy görény, menyét, vagy valami kis pele, de csakis ilyesfajta állat lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!