Vannak itt olyan emberek akik tartanak rókát, görényt vagy ezekhez hasonló állatot?
De jó gyors válasz hát igazábol sok mindenre vagyok kiváncsi.
Szelíd lett??Ha igen mennyire??
Kicsi korátol veled volt?
Ha igen hogy oldottad meg hogy éjszaka is etetted?
Meg bántad hogy tartottad(vagy tartod)??
Szereted a nyestedet??
Be vállalnál megint egy vagy esetleg több nyestet?
Ha erre válaszolsz akkor köszönöm a válaszaidat
Ja és szia
Nem tudatos választás volt, a nyest úgy került hozzám, hogy leesett a padlásról. Órákig nem jött érte az anyukája, nekem meg nem volt szívem éjszakára kint hagyni, így megtartottam. Egész kicsi volt, fecskendőből etettem. Éjszaka nem keltem fel hozzá mondjuk, de késő este és kora reggel kapott enni. Azt hiszem tejet, meg később tojássárgájával turbózott tejet.
A szó szoros értelmében szelíd nem lett. Engem szeretett, bújtunk is egymáshoz például, de evés közben nem nyúlhattam hozzá.
Idegent biztosan megharapott volna.
Én nagyon szerettem, irtó aranyos tudott lenni. El szoktam engedni a szobában, és ha beindult úgy rohangált ide-oda, hogy még ugrált meg bukfencezett is. :) Egyébként egy jó nagy ketrece volt, és hámmal az udvarban is mászkálhatott. Aztán egyszer elszakadt a hám, ő pedig felmászott egy elég magas fára, ahonnan nem tudtuk leszedni. Akkor nagyon agresszív volt. Engem is megharapott volna, ha nem vigyázok. Hagytam egy kicsit, hátha megnyugszik, de mire újra odamentem, talán fél óra múlva, már nem volt ott. Azóta nem láttam.
Meg kell érteni szerintem, hogy ezek vadállatok. Nem jó nekik háziállatként.
Magamtól nem szereznék be soha, de ha úgy adódna, szívesen végigcsinálnám ezt újra. Mint mondtam, nagyon szerettem, és ő is engem. :)
Vadállatot ne tarts otthon, neki se és neked se lesz jó!
Én speciel göréyes vagyok, de saját tapasztalatom nemigen van, de kérdezz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!