Erről nem is hallottam :D Embert ölni is lehet benne, vagy az már nem számít? Az Assassin's Creed a kedvenc játékom és emellett nagyon szeretem az állatokat...soha nem ölnék meg egy bálnát...még akkor sem, ha a játékban megteszem...
Ez vicces :D
2013. ápr. 26. 19:02
2/15 A kérdező kommentje:
Ugyanezt gondolom,haver:D
2013. ápr. 26. 20:33
3/15 anonim válasza:
Na látod, akkor már ketten vagyunk, haver;-) :-D
2013. ápr. 26. 23:33
4/15 anonim válasza:
eddig is tudtam, hogy nem százasok de már 100%ig biztos vagyok benne...
a kedvenc játékomban, a skyrimban is lehet állatokat ülni...mégse jutna eszembe megölni egy állatot sem.
de igazából ennyi erővel én is beperelhetném ezeket a játékgyártókat, mert embereket kell ölni azért, hogy végig tudd játszani...és ez motiválhatja a szellemileg nem százas embereket a gyilkolászásra...ez senkinek nem fordult meg a fejében a gyökér petások között? :D
2013. ápr. 28. 21:30
5/15 anonim válasza:
ülni... xD ölni :D és nem skyrimban hanem skyrimben :D
2013. ápr. 28. 21:33
6/15 anonim válasza:
Ennyi erővel perelhetnének a Sims miatt is, mivel a Simek eltapossák a csótányokat a földön...és ott is meglehet ölni kutyát, macskát, madarat stb., ha éhezteted őket...még kíméletlenebbül, hosszú - hosszú nappalokat és éjjeleket szenvednek át éhezve, szomjazva, mire elpusztulnak...
2013. ápr. 29. 18:50
7/15 anonim válasza:
ezzel elkéstél...a sims miatt már pereltek amennyire tudom, bár lehet nem pont a petások de volt valami botrány már a sims miatt :D
2013. ápr. 30. 02:07
8/15 anonim válasza:
Ööö...pedig direkt valami abszurd példát akartam írni, de..de akkor mindegy...ez nekem így már sok...túl sok...
2013. ápr. 30. 15:00
9/15 anonim válasza:
^^
2013. máj. 1. 00:22
10/15 anonim válasza:
Lehet, hogy becsavarodtak, de a környezetedet védik.
Ez azért már szerintem is túlzás, de valakinek meg kell védeni nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!