Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ha lehet tartani aligátort,...

Ha lehet tartani aligátort, meg kígyót, akkor hiénát miért nem?

Figyelt kérdés

Csak egy példa:

[link]

Ha ezek az állatok elférnek a házban, akkor egy aranyos kis hiéna miért nem? Pedig még kertes házunk is van, ahol szabadon futkározhatna a kertben, amikor csak akar. És a falu szélin lakunk, ahová bármikor kivihetem. Ráadásul jön a nyár és ha kánikula lesz, nagyon jól fogja érezni magát. Husit is fog kapni, mert közel lakunk a henteshez. De télen se lesz gond, mert majd jól befűtünk neki, hogy otthon érezze magát, mint az afrikai szavannákon.

Aki nem tudná, hogy néz ki a hiéna:)

[link]

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=-uNCwmax8cs

2013. ápr. 16. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 anonim ***** válasza:
:)
2013. máj. 1. 11:59
 82/90 BlackWolf ***** válasza:

Drágaszág csak azért mert:

-Egy vérengző vadállat

-Élve belezi ki áldozatait

-Kidönti a kerítést

-Ha netalántán rájön az 5 perc a "cuki kis hiéna" rátámad a gazdájára,a maga jó 60 kg-val leteperi és megeszi

-Az emberek félnek tőle

-És utolsó:Egyátalán hol tudnál megfelelő körülményeket teremteni egy nagytestű,dögevő kutyafélének hogy jól érezze magát?Mert egy igazán nagy udvar nem elég neki...Különben is társas lény,még néhány másikat kéne tartanod.Na meg a költségek.Még a nadrágot is lezabálják rólad.

Hát így tarts hiénát.Talán ha kiköltözöl Afrikába akkor sikerülhet.

2013. máj. 23. 22:46
 83/90 BlackWolf ***** válasza:
U.I.: Ha kicsivel előbb születsz meg,vagy gondolod végig ezt a tervedet,az 1960-as években vehettél volna magadnak egyet kisállatkereskedésben.Akkoriban igen nagy divat volt az ilyen egzotikus állatok tartása,mint pl.:tigris,leopárd,hiéna,oroszlán,farkas,sakál,stb.Sajna a dolgot betiltották mert ha megnőtt az állat,nem tudták táplálni,szabadon engedték,vagy elpasszolták az állatkerteknek.
2013. jún. 21. 13:16
 84/90 anonim ***** válasza:

Ha a mi falunkba hozna valami jóember egy hiénát, valaki két perc alatt lelőné...

Ráadásul az egész falu félni fog

2013. jún. 22. 15:17
 85/90 anonim ***** válasza:
Dehogy fél tőle a falu, a hiénák imponálni akarnak a falusiaknak, ezért nem bántanak senkit, a kérdező már megmondta :D
2013. jún. 22. 17:57
 86/90 anonim ***** válasza:
Oh, akkor nekem is kell egy ilyen kis cukkancs. Vele fogom szétosztatni az almáspitét a faluban xD
2013. jún. 23. 09:45
 87/90 anonim válasza:
Figyu teso én is szeretem a hiénákat szerintem is szép állatok. De azt tényleg tény hogy élve kezdi el enni az áldozatát. Volt egy vidi amitől majdnem hánytam a szerencsétlen gnúnak alul logot ki az egyik szerve amit a hiéna rágdosott, az oroszlánok nem kinozák a prédájukat hanem egyből megöli persze az oroszlának is megvannak a saját dolgai... meg pl amikor a kis hiénák megszültetnek már egyből egymásnak esnek és előfordult már olyan hogy az egyik elpusztult, igaz én is tartanék hiénát de nem lehet és tényleg lehet nélküle élni :D hidd el sikerülni már jó pár embernek sikerült ;)
2013. okt. 9. 16:00
 88/90 anonim válasza:
egy fog* kimaradt elnézést ;)
2013. okt. 9. 16:01
 89/90 anonim ***** válasza:
87-es... az nem belső szerv volt... Hanem a borja...
2013. okt. 9. 22:40
 90/90 anonim válasza:
Afrikában tartanak hiénákat háziállatként, ott el is fogadott. Az tény, hogyha bekattan a hiéna, akkor tuti halál, mert rendkívül szívós állat, és brutálisan erős állkapcsa van, sokkal veszélyesebb állat, mint mondjuk egy pitbull, vagy egy kaukázusi juhászkutya (pedig azt Oroszországban medvevadászatra nevelik)!
2014. júl. 25. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!