Ha ezek az állatok elférnek a házban, akkor egy aranyos kis hiéna miért nem? Pedig még kertes házunk is van, ahol szabadon futkározhatna a kertben, amikor csak akar. És a falu szélin lakunk, ahová bármikor kivihetem. Ráadásul jön a nyár és ha kánikula lesz, nagyon jól fogja érezni magát. Husit is fog kapni, mert közel lakunk a henteshez. De télen se lesz gond, mert majd jól befűtünk neki, hogy otthon érezze magát, mint az afrikai szavannákon.
-Ha netalántán rájön az 5 perc a "cuki kis hiéna" rátámad a gazdájára,a maga jó 60 kg-val leteperi és megeszi
-Az emberek félnek tőle
-És utolsó:Egyátalán hol tudnál megfelelő körülményeket teremteni egy nagytestű,dögevő kutyafélének hogy jól érezze magát?Mert egy igazán nagy udvar nem elég neki...Különben is társas lény,még néhány másikat kéne tartanod.Na meg a költségek.Még a nadrágot is lezabálják rólad.
Hát így tarts hiénát.Talán ha kiköltözöl Afrikába akkor sikerülhet.
2013. máj. 23. 22:46
83/90 BlackWolf válasza:
U.I.: Ha kicsivel előbb születsz meg,vagy gondolod végig ezt a tervedet,az 1960-as években vehettél volna magadnak egyet kisállatkereskedésben.Akkoriban igen nagy divat volt az ilyen egzotikus állatok tartása,mint pl.:tigris,leopárd,hiéna,oroszlán,farkas,sakál,stb.Sajna a dolgot betiltották mert ha megnőtt az állat,nem tudták táplálni,szabadon engedték,vagy elpasszolták az állatkerteknek.
2013. jún. 21. 13:16
84/90 anonim válasza:
Ha a mi falunkba hozna valami jóember egy hiénát, valaki két perc alatt lelőné...
Ráadásul az egész falu félni fog
2013. jún. 22. 15:17
85/90 anonim válasza:
Dehogy fél tőle a falu, a hiénák imponálni akarnak a falusiaknak, ezért nem bántanak senkit, a kérdező már megmondta :D
2013. jún. 22. 17:57
86/90 anonim válasza:
Oh, akkor nekem is kell egy ilyen kis cukkancs. Vele fogom szétosztatni az almáspitét a faluban xD
2013. jún. 23. 09:45
87/90 anonim válasza:
Figyu teso én is szeretem a hiénákat szerintem is szép állatok. De azt tényleg tény hogy élve kezdi el enni az áldozatát. Volt egy vidi amitől majdnem hánytam a szerencsétlen gnúnak alul logot ki az egyik szerve amit a hiéna rágdosott, az oroszlánok nem kinozák a prédájukat hanem egyből megöli persze az oroszlának is megvannak a saját dolgai... meg pl amikor a kis hiénák megszültetnek már egyből egymásnak esnek és előfordult már olyan hogy az egyik elpusztult, igaz én is tartanék hiénát de nem lehet és tényleg lehet nélküle élni :D hidd el sikerülni már jó pár embernek sikerült ;)
2013. okt. 9. 16:00
88/90 anonim válasza:
egy fog* kimaradt elnézést ;)
2013. okt. 9. 16:01
89/90 anonim válasza:
87-es... az nem belső szerv volt... Hanem a borja...
2013. okt. 9. 22:40
90/90 anonim válasza:
Afrikában tartanak hiénákat háziállatként, ott el is fogadott. Az tény, hogyha bekattan a hiéna, akkor tuti halál, mert rendkívül szívós állat, és brutálisan erős állkapcsa van, sokkal veszélyesebb állat, mint mondjuk egy pitbull, vagy egy kaukázusi juhászkutya (pedig azt Oroszországban medvevadászatra nevelik)!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!