Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ha lehet tartani aligátort,...

Ha lehet tartani aligátort, meg kígyót, akkor hiénát miért nem?

Figyelt kérdés

Csak egy példa:

[link]

Ha ezek az állatok elférnek a házban, akkor egy aranyos kis hiéna miért nem? Pedig még kertes házunk is van, ahol szabadon futkározhatna a kertben, amikor csak akar. És a falu szélin lakunk, ahová bármikor kivihetem. Ráadásul jön a nyár és ha kánikula lesz, nagyon jól fogja érezni magát. Husit is fog kapni, mert közel lakunk a henteshez. De télen se lesz gond, mert majd jól befűtünk neki, hogy otthon érezze magát, mint az afrikai szavannákon.

Aki nem tudná, hogy néz ki a hiéna:)

[link]

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=-uNCwmax8cs

2013. ápr. 16. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/90 anonim ***** válasza:

ha a falun az összes állatot leöldösi, akkor valószínű egy állatgazda, akinek van puskája szépen agyonlövi a hiénát, méghozzá teljesen jogosan, mert nem csak állatokat, hanem embereket is veszélyeztet, és a "gazdit" meg nem zárt osztályra zárják hanem egy barátságos kis börtönbe.

HAJRÁ, legyen hiénád...de remélem a szemtanúja leszel annak, ha kilövik...akkor hátha lenyugszol.

2013. ápr. 22. 07:15
 42/90 A kérdező kommentje:
Milyen negatív emberek vannak... le se tojjátok, hogy a hiéna egy aranyos állat és hogy akár a falu kedvence is lehet.
2013. ápr. 22. 15:56
 43/90 A kérdező kommentje:
38 Nem tudok angolul. Kérdezd magyarul.
2013. ápr. 22. 15:57
 44/90 anonim ***** válasza:

"a hiéna egy aranyos állat és hogy akár a falu kedvence is lehet"

ezt meg honnan a répából szedted? A hiéna egyáltalán nem aranyos. Ne érts félre, szeretem őket, de amint meglát egy csirkét, juhot vagy más haszonállatot, netán egy kisgyereket (!!), az lesz az első gondolata, hogy "le kell vadászni"

Ez ösztön. Esze ágában sem lesz imponálni a falunak, hiszen nincs oka rá. Ez jogos.

UI.: google fordító, angol szótár már fel lett találva. Hány éves vagy?

2013. ápr. 22. 18:10
 45/90 A kérdező kommentje:
Csak ezért nem fogok a hülye gooogle fordítóval szenvedni. Egy téves választ kibírtok;)Ezért kell megvárni, hogy a hiénának megjöjjön a kedve ahhoz, hogy az ember mellé szegődjön, mert akkor majd szeretne imponálni a falunak. De a kutya sem egy szent, már nem egyszer hallottam a hírekben, hogy a kutya kisgyerekeket szedett szét. Egy szó: ÁLLAT, ennyi.:)
2013. ápr. 22. 19:53
 46/90 anonim ***** válasza:
Kutyát lehet szocializálni, hiénát nem.
2013. ápr. 22. 20:32
 47/90 anonim ***** válasza:
Olyan vagy, mint annak idején a Győzike, aki meglátott Afrikában egy zebrát és elhozatta. Aztán rövid úton megszabadult tőle, egy állatparknak ajándékozta.
2013. ápr. 22. 20:34
 48/90 anonim ***** válasza:

"Ezért kell megvárni, hogy a hiénának megjöjjön a kedve ahhoz, hogy az ember mellé szegődjön, mert akkor majd szeretne imponálni a falunak."

nem fog megjönni a kedve. nem akar imponálni a falunak.

hány éves vagy??

2013. ápr. 22. 21:15
 49/90 A kérdező kommentje:

De én a hiénát nem csak a foltos bundája miatt szeretem, úgyhogy nem vagyok Győzike, jól van?:D

A farkas is vadállat, mégis megjött a kedve ahhoz, hogy az emberhez csatlakozzon. És a farkas is evett gyerekeket.

2013. ápr. 22. 21:49
 50/90 anonim ***** válasza:

Anno az ember is vadállat volt. A kutya is, hiszen még farkas volt. Az ember domesztikálta magát és a kutyát is.

Amúgy sem nagyon akad olyan milliárdos hülye, aki befektetne egy ilyen projectbe.

2013. ápr. 22. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!