Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ha lehet tartani aligátort,...

Ha lehet tartani aligátort, meg kígyót, akkor hiénát miért nem?

Figyelt kérdés

Csak egy példa:

[link]

Ha ezek az állatok elférnek a házban, akkor egy aranyos kis hiéna miért nem? Pedig még kertes házunk is van, ahol szabadon futkározhatna a kertben, amikor csak akar. És a falu szélin lakunk, ahová bármikor kivihetem. Ráadásul jön a nyár és ha kánikula lesz, nagyon jól fogja érezni magát. Husit is fog kapni, mert közel lakunk a henteshez. De télen se lesz gond, mert majd jól befűtünk neki, hogy otthon érezze magát, mint az afrikai szavannákon.

Aki nem tudná, hogy néz ki a hiéna:)

[link]

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=-uNCwmax8cs

2013. ápr. 16. 23:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 A kérdező kommentje:
50 Pedig én örülnék egy ilyen milliárdos hülyének, aki ennyire unatkozik:)
2013. ápr. 22. 22:12
 52/90 anonim ***** válasza:
Kérlek, mondd el, hány éves vagy. Utána én is elmondom :)
2013. ápr. 22. 23:01
 53/90 A kérdező kommentje:
Na jó, rendben, megadom magam. Adok egy kis segítséget, a többit találjátok ki: 5-50.
2013. ápr. 23. 22:36
 54/90 anonim válasza:

Ahh, trollszagot érzek:D Kérdező, nem kéne inkább egy troll?

De miket beszélek, minek neked, hisz magad is az vagy:P

2013. ápr. 23. 22:41
 55/90 anonim ***** válasza:
troll? Ez lenne a nagy trollkodás? Szánalmas... kevésbé szánalmas az, hogyha ennyire kretén, mintha ez poénnak szánta volna
2013. ápr. 24. 06:42
 56/90 A kérdező kommentje:
Milyen troll? Ne magatokból induljatok ki. Ekkora bűn az, ha szeretnék egy kis aranyos hiénát? A legcukibb állat a világon.:)
2013. ápr. 24. 21:06
 57/90 anonim ***** válasza:
igen. hidd el, jobb neki a vadonban. Te hogy éreznéd magad, ha hirtelen kiraknálak egy 2x2 m-es telekre, elkerítve?
2013. ápr. 25. 15:23
 58/90 A kérdező kommentje:
Higgyétek már el, hogy nem akarok csak úgy egy hiénát csak úgy kisajátítani, csak azt akarom megvárni, amég egy oda nem jön hozzám, hogy a társam akar lenni:)
2013. ápr. 25. 22:20
 59/90 anonim ***** válasza:

Arra várhatsz. Nincs szüksége rád, és neked sincs szükséged rá. (bármennyire is szereted, meg tudsz élni nélküle.)

De ha Sohanapján Kiskedden ez mégis bekövetkezne, így is-úgyis a kertedben fog kikötni, ami - mint már mondtam - szörnyen kicsi egy hiénának

2013. ápr. 25. 23:03
 60/90 A kérdező kommentje:
Mondtam már, hogy a falu szélin lakunk.
2013. ápr. 25. 23:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!