Ha lehet tartani aligátort, meg kígyót, akkor hiénát miért nem?
Csak egy példa:
Ha ezek az állatok elférnek a házban, akkor egy aranyos kis hiéna miért nem? Pedig még kertes házunk is van, ahol szabadon futkározhatna a kertben, amikor csak akar. És a falu szélin lakunk, ahová bármikor kivihetem. Ráadásul jön a nyár és ha kánikula lesz, nagyon jól fogja érezni magát. Husit is fog kapni, mert közel lakunk a henteshez. De télen se lesz gond, mert majd jól befűtünk neki, hogy otthon érezze magát, mint az afrikai szavannákon.
Aki nem tudná, hogy néz ki a hiéna:)
http://www.youtube.com/watch?v=-uNCwmax8cs
Falu szélén laktok? Na és? Ki fogod engedni az utcára, hadd fogdossa a tyúkokat?
És honnan szerzel hiénát? Kilopod az állatkertből, vagy szafarira mész?
idézet egy kommentelőtől az előbb küldött videódból:
Brave or foolish. These animals are apex predators with incredible jaw power that go toe to toe with lions on a regular basis in their natural habitat. They are also wild animals, extremely unpredictable and can 'turn' in a split second.
Portraying them as otherwise and talking to them as if they were poodles with a cutesy wutesy voice is as silly as it is mis-leading, prompting all the: "Aaaaaaw, cute, I want a widdle hyena...." comments
Képzeld, én meg farkast szeretnék tartani. De nem tehetem meg, mert:
- nincs elég hely (hiába kertesházban lakom, város szélén, a gyümölcsös meg az erdő mellett)
- nincs pénz (állatorvos még oké, de rengeteg hús kell)
- nincs időm (suli, tanulás)
és még rengeteg indok, miért ne. Pedig szeretnék egyet.
62 Hát megvárom, amíg egy odajön hozzám Afrikában.
63 Magyarul írtam, ez nem az én kommentem. Cső.
64 Arra gondoltam, hogy elkezdek spórolni, összegyűjtök egy csomó pénzt és megveszem a falu szélit. Akkor kiengedhetem oda a hiénát. Sőt, ha ilyen nagy helye lesz, akkor majd két hiénát szerzek, hogy ne legyen magányos és legyenek gyerekeik is:) Meg lehet, kéne még egy antilop, de az már túl macerás lenne, akkor inkább egy disznó:) Csak ugye pénz, pénz, pénz... elkezdhetek spórolni.
Hajrá, ha havonta egy 10-est elraksz, talán úgy 200 éves korodra össze is gyűlik a pénz
XD
63: az pont egy olyan komment, ami ellenzi a hiénák tartását. Használj Google Fordítót, nem vészes annyira, a lényeget ki tudod bányászni belőle.
64. Honnan szerzel annyi pénzt? Azt mondtad, 10.000-nél többet akarsz eltenni. A szüleid gondolom nem milliomosok, nem fogsz tudni annyit összekaparni. A falu végét nem hinném, hogy meg tudnád venni, hiszen az magántulajdon.
62. (lásd 64.) Ha odajön hozzád egy hiénafalka... majd add meg, melyik kórházba szállítottak. Viszek neked virágot is.
Már mondtam, hogy nem tudok angolul, írj magyarul. Akkor megveszem a falu szélin túli helyet. Honnan tudjátok, hogy dolgozok e?:P
62: Ha adok husit enni a hiénának, akkor nem támad meg. Láttam videón, hogy így megy. Majd adok nekik füstölt szalonnát, van itthon egy csomó.:)
persze, hogy adsz neki husit, tálcán viszed neki magad.
már komolyan várom, hogy láthassalak a hírekbenXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!