Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ember vs csimpánz. Ki/mi...

Ember vs csimpánz. Ki/mi nyerne és miért? Remélem több válasz érkezik több indokkal és meglátással.

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 16:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
60%
Attól, hogy a többi (gyenge) emberen tudja használni ezeket a fogásokat még nem biztos, hogy egy csimpánzon is tudná.
2012. júl. 26. 18:30
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
nem csak gyenge emberek élnek a bolygón..
2012. júl. 26. 18:40
 13/20 A kérdező kommentje:
közbe látom alakultak itt ki elvek,megvitatások ami jó is legalább beszélünk erről. hallottam olyat hogy fogások a csimpánzon 100% ig nem működnek de ezt nem hiszem. ha meg mégis igaz ez nem hiszem hogy erősebb ütéseket rúgásokat bírná mégha vastagabb is elvileg a koponyája a mienknél meg keményebb. én kaptam gyenge embertől ütéseket érzékeny pontra is gyomorra is évek óta csinálom a harcművészetet de még egy gyenge és hozzá teszem egy balek ütése is tud fájni. erősebbeknél össze is húzom magam a mester/edző meg bárkit úgy megüt a sok emberből hogy egyből kifekszik. szerintem így esélye nem lenne a csimpánznak. mégha olyan gyorsak is és erősek is de eddig pártatlan voltam mert valamikor túl becsültem őket. erős az ember. ez a négyszer erősebb az átlag embertől nem jelenti azt hogy annyival erősebb is a strapabírásban.
2012. júl. 27. 13:11
 14/20 anonim válasza:

Ha van nála sörétes, akkor az ember.

Ha nincs semmilyen eszköze csak a ruhája, akkor egy kemén és fáradhatatlak izompacsirtának vagy karate/kendo/kungfusnak kell lennie, mert azok ugye ismernek "pár" rúgást, és könnyen eltörik valamijét. Itt a cselgáncs/ájkídó (azért írtam hülyén fonetikusan mert nem tudom hogy van leírva) semmit sem érne. De ha ezek egyike sem, akkor akkor az ember vagy fut vagy meghal.

2012. júl. 28. 15:29
 15/20 anonim válasza:

Szerintem nem kérdés.. :)

http://www.youtube.com/watch?v=jo_DmKT8Ims

2012. júl. 29. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:
Sajnálatos módon volt már majom támadás. A tv-ben volt,hogy az orrvadászok befogták a kis csimpánzokat és sokáig fogva tartották. Viszont a csimpánz mint az ember tanulékony,megtanulták a ketrec ajtaját kinyitni és egyszer csak elkezdték harapdálni a gondozót. A többi gondozó közt már olyan is volt akinek sajnos az egyik lába már alig volt meg. Szóval ha az embernek nincs védekező eszköze,bizonyos esetben egy puska vagy pisztoly,és találkozik egy vérmes veszélyes csimpánzzal,nagy valószínűséggel a majom nyerne. Fordított esetben magától értetődik. :)
2012. júl. 31. 16:18
 17/20 anonim ***** válasza:
43%

Elkezdené ütni egymást az ember és a majom.

Az ember fogna egy botot és szétverné a csimpánzt vele.

A csimpánz rájönne, hogy egy bottal ő is tud harcolni.

Az ember eldobná a botot és fogna egy pisztolyt és lőne. Eltalálná a csimpánzt, de nem halna meg.

A majom szerezne egy stukkert és a balfék majma főbe lőné vele magát.

Itt a mese vége!

2012. aug. 7. 10:01
 18/20 A kérdező kommentje:
A csimpánzok nem túl jó ütők inkább a húzóerejük az iszonyatos.De az ember tényleg sokkal technikásabb és okosabb.Emberek egy része kifejezetten túlélésre születik.
2012. aug. 7. 12:49
 19/20 anonim válasza:
Csimpánzzal szemben az embernek esélye sincsen, már ha ugye feltételezzük, hogy fegyvertelen. A csimpánz puszta kézzel letépi a testrészeit, pl ujjait, fülét de akár ki is belezi az embert.
2014. febr. 25. 22:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy banánt vihetek magammal?:)
2015. febr. 16. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!