Miért intelligensebb állat a delfin, mint a csimpánz?
Okosabb lettem, köff (:
Értelmes válaszok valakitől?
Amiért a papagáj okosabb, mint egy kacsa..:S Milyen értelmesebb választ vársz az evolúciótól? Ilyenné tették a körülményei. Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, miért épp a delfin tud úszni és miért nem lett delfin mondjuk a macska..
Értelmesebben tedd fel a kérdést, hogy kiderüljön, mire vársz választ pontosan. Addig 1:0 az első válaszolónak.:)
Én okokra gondoltam.. Pl, hogy azért okosabb, mert tud embereket menteni vagy ilyesmik.
Ha te ezt nem érted, akkor nagyon nagyon sajnállak (:
2. válaszolónak köszönöm ^^
Köszönöm kedves igenértelmes utolsó válaszoló. A bunkóságát legyenszives, és húzza le a klotyón! Köszönöm..
Amúgy Oxfordos angol nyelvi könyvben volt, és ezen ment a vita az órán.. Reméltem, hogy értelmesebb és okosabb emberekbe botlok, mint itt, de úgy tűnik nagyon nagyot csalódtam (: Hát ez van, ennek ellenére köszönök minden segítő szándékot.
OFF: A kérdésfeltevésre pontos válaszok érkeztek, magyarul kellene megtanulni.
A helyes kérdésfeltevés: MELYEK a jelei, HA egy delfin intelligensebb, mint egy csimpánz?
Kérdésfeltevő intelligenciájára pl a kérdéséből lehet következtetni. ON
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!