Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Helyes mosómedvét tartani?

Helyes mosómedvét tartani?

Figyelt kérdés
Mert már jópáran tartanak és lehet is venni valahol! 35-40 ezer ft körül asztán még nem is beszélve a tartásáról meg hogy sokat kell vele foglalkozni! meg 1 éves korután választ párt azért mert akkor lesz ivaréredt vagy mi és emberek közül is vagy mi és aszt istenítni ez a fiúknál vagy a lányoknál is előfordul? és ha ivartalanítjuk akkor is eszt csinálja 1 éves kor után? ilyet is halottam ez igaz? meg később mér nehezebb vele bánni stbii szerintem nem érdemes tartani még mert ez szinte még vadállat alig háziasították
2009. jún. 24. 20:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Ennek a tartásához engedély kell? vagy nem mert ez is háziállatnak számít mint pl a tengerimalac
2009. jún. 24. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Állatkínzás. Ha nem tudsz neki egy óriási szabad területet biztosítani (természetesen szabad, fás területet), fizetni a nyers húst, még akkor is az. Ez nem egy kiskedvenc, agresszív jószág. Tigrist is lehet tartani engedéllyel, mégsem lesz háziállat.
2009. jún. 24. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Mosómedve helyett inkább helyesírási szótárt tarts, mindenki jobban jár...
2009. jún. 24. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom hogy már nem szabad őket tartani.
2010. máj. 13. 22:31
 5/6 anonim válasza:
nemnemnem
2010. máj. 29. 20:11
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mosómedvét lehet tartani,engedély szerintem nem kell hozzá, mert a nagyobb állatkereskedésekben beszerezhető, bár kissé drága. ha jól bánsz vele és sokat foglalkozol/játszassz vele akkor szerintem nem állatkínzás.:)
2010. júl. 31. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!