Egyetértek a 03:01-es válaszolóval. Bár kétségtelenül nagy mocsokkal jár, de ajánlott gyorsan eltávolítani a belsőségeket.
Mindenesetre felháborít, hogy semmi jelzés (tábla) a turistáknak. + Ez még nekem is sokkoló kicsit, ez gyerekeknek nem való!
Ráadásul milyen dolog, hogy őrizetlenül hagyják? Még ha jelezték volna a turistáknak, hogy ne menjenek arra rendben, de így?
Hát szóval fel vagyok háborodva én is.
Rendben van, hogy lehet elszaporodtak vagy valami és le kellett "szedni" párat, de legalább gondoltak volna arra, hogy a gyerekek, az arra járók ne lássák!
Otthon olvasnak a mesekönyvből aztán elmennek a családdal kirándulni és ott van Bambi kibelezve, a teste teljesen kicsavarodva, a szájából vér folyik, üvegesek a szemei, ráadásul körülveszi őt az összes halott barátja is + egy tonna belsőség szerte-széjjel.
Őket nem így ölik meg hanem le vannak lőve és ki belezték őket. (nem jó az utolsó pillanatra hagyni).
Valóban kitehettek volna valami táblát vagy ilyesmit hogy ne kiránduljanak arra. Bár egy 100m-re a házunktól is indul ennek az ösvénynek egy rész itt ki volt írva több helyen is hogy erdőre tilos menni mert hajtóvadászat van.
Az állatokat mondjuk össze rendezhették volna....
De a beleket (csak a vaddisznóét) nem fogják ott hagyni mivel annak az összes belsőségét be kell küldeni vizsgálatra.
Képeken valóban barbárnak tűnik, (meg nem is a legszebben vágtak fel az állatokat).
Én mondjuk most 14/L vagyok de már 9 éves korom óta látok ilyet. A szomszédunk vadász neki apum rendszeresen segít néha belezni stb... amit kell és én is szoktam menni. Szegény állat meg minden de nem egy borzasztó dolog.... Nyilván nem gyenge idegzetűeknek való látvány.
ja én is fb-ről tudom....megdöbbenek amikor ilyet látok,
hihetetlen ha kimész egy erdőbe már ott sem az állatok miatt fogsz félni hanem az Ember nevű állattól...
A múltkor akartam írni, de aztán úgy gondoltam nem írom le, de most a további kommenteket olvasva mégis.
Szóval múltkor arra gondoltam, hogy ha az ember simán sétál valahol és meglát egy ilyet nem is tudja, mit csináljon! Mármint kitudja kik csinálták, a frászt hozná rám.
Senki nincs ott, semmi tábla vagy jelzés. + Tudjátok, hogy sok sorozatgyilkos kezdi a pályafutását állatok megölésével...
De komolyan. Az eddig sem volt újdonság, hogy a rendőrök olykor túlzásokba esnek, de most már a vadászoktól is félni kell? Hajajj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!