Ennek így van bármi értelme?
Van egy osztálytársam megkapta tavaly nyár elején rég áhított lovát. Dús gazdagok de 180E-ért vettek lovat nem is lenne ezzel baj, de mégis van.. a lónak volt egy csomó rossz szokása. Kivitték egy tanyára 3hó-ra ahol átlovagolták meg táboroztak vele. Tök nyugodt a ló mindne múltkor én is ültem rajta. De a lényeg a ló bértartásban van (van tanyájuk meg kaja minden a lónak mert amúgy van 3 másik lovuk de azok h**k és használhatatlanok (szét rúgják a kocsit) ami ugye nem lenne baj, de a lány kb. havi 2-3 alkalommal megy ki a lóhoz és ennyi..de akkor is csak karámban. Az istálló lovaival meg jár ki terepre.
Na most van így bármi értelme a saját lónak? o.O
Amúgy még mielőtt kanám a " Nem kéne féltékenykedni" szöveget. Nem vagyok féltékeny van lovam csak annyi a különbség hogy én használom is. ;)
Nem ez tök komoly kérdés..
A ló o-s sütésű úgyhogy nem nagyon tudja mire..
Nem fikáztam őket. ;)
Nekem sütés nélküli (igaz chipplet)sodrottam van.
De azon kívül hogy lovagolná vagy fogatozná (ebbe tartozik a versenyzés is!) a o-s sütésű lovat nem nagyon érdemes tenyészteni se..
Egyszerű a válasz nem ért a lovakhoz. Ha értene és tudná hogy hogy kell vele foglalkozni akkor megtenné. Láttszik hogy ő csak lovacskázni akar és nem pedig foglalkozni a lóval. Meg szerintem nem is szereti. Ezeket az embereket imádom XD amelyiknek va rá pénze hogy lovat vegyen magának, közben még legelni sem vinné elegyszer sem ,esetleg kijár hozzá 1 hónapban 1x felül rá jól meghajtja aztán beb*ssza a boxba úgy ahogy van izzadtan hogy hadd fázzon meg (pl. télen) :@
Láttam olyat hogy a gyerek csak lépésben tudott "lovagolni" semmi mást és vettek neki 600.000Ft-ért egy lovat csak arra hogy felüljön és sétáljon vele egy karámban órákon át :@
Bezzeg az olyanoknak, mint én nem telik lóra, holott 1000x jobban megbecsülném: szeretném, foglalkoznék vele, tudok lovagolni és még értek is hozzá hogy mit kell neki adni enni, mennyit,és milyen igényei vannak egy lónak...stb. és csodák csodájára még a boxot is kitakarítanám neki amit manapság egy nagy úri lovas sem tesz meg mert túl piszkos munka az az ő elit pofájuknak ! :@
én is ismerek olyan lovast aki heti egyszer kijár a lovához fizeti minden költségét
szerintem nem éri meg .tudom hogy nem azért tartunk lovat hogy megérje nekünk ,de most heti egyszeri lovaglásra én nem vennék lovat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!