A diabetikus csokinak van bármi értelme?
A csoki még mindig jobb, mint a péksüti, egyél fekete csokit, ha 60% felett van a kakaótartalma, abból megehetsz egy pár kockát, ugyanis abban van egy csomó jó dolog+ nem is tud felszívódni az egész.
A kalória meg tényleg nem minden. A rozskenyér is uannyi kalóriát tartalmaz, mint a fehér, de a rozskenyér nagyrésze rost,m tehát nem tudod megemészteni.
A sima csoki tele van rossz minőségű szénhidráttal (olcsó ipari kristálycukor), amely fogszuvasodást, csontritkulást, elhízást, magas koleszterinszintet, rákot, daganatot, ásványi-anyag hiányt, vitaminhiányt, cukorbetegséget, magas vérnyomást, végtagsorvadást, izomsorvadást, májzsugorodást, látásromlást, lábüszkösödést, immunrendszer romlást, mozgásszervi megbetegedéseket, lebénulást (tolókocsiba kerülsz) ... stb. okoz néhány év vagy néhány évtized elteltével.
A diabetikus csoki jó minőségű szénhidrátokból készült, alacsony glikémiás indexű cukrokat tartalmaz, így a fent felsorolt megbetegedéseket megelőzheted a diabetikus csokoládé fogyasztásával.
Ha nem akarsz cukorbeteg, rákos, rokkant, ...beteg lenni akkor csak diabetikus csokit szabad fogyasztani az agyoncukrozott olcsó szemét minőségű ipari csokik helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!