Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A diabetikus csokitól, kekszek...

A diabetikus csokitól, kekszektől, nápolyitól hízhatok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem kb. két hete fogyókúrázni. A főétkezésem az az amit előző nap főzök.A folyadék bevitelem is alakul, és haladok a napi 2l felé (az utolsó fél liter az nehézkesen megy le). Viszont az édesség az nagyon hiányzik. Kitaláltam azt hogy diabetikus édességeket eszem,(találtam olyat ami ízlik és jó íze van) árthatok ezzel.

Amúgy 160cm 75kg vagyok, és legtöbb a pocakomon van.

ha ezt csinálom mennyi idő alatt tudok lefogyni?

Reggeli szendvics (Rozskenyérből)

Tízórai gyümölcs

Ebéd változó

uzsonna joghurt vagy gyümölcs

vacsora szendvics hasonló mint a reggeli vagy főtt tojás

ez mellé napi 30-40 perc mozgás (20 perc bicikli+20 perc dvd+ esetleg egy kis lépcsőzés.

A hullahopp karikával is érek el eredményt.

Válaszokat és a segítséget is előre köszönöm.

2011. jún. 28. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
a diabetikus dolgok nem tartalmaznak cukrot, mivel ezeket cukorbetegek (is) fogyasztják.
2011. jún. 28. 11:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Cukrot nem tartalmaz de ugyan annyi kcal és szénhidrát van benne.

Amúgy úgy bírom ezt az esetleg mozgást... hidd el ha sport kellően intenzív belefér a rendes süti is.

2011. jún. 28. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
11:51-es vagyok: egy dolog nem attól hízlal, hogy van benne cukor, zsír (de ezektől is), hanem már sokan említik, hogy a tartósítószerek, meg a sok E. ezeket is figyelembe kell venni. Én puffasztott rizst ettem (amit a boltokban becsomagolva lehet kapni, négyzet alakú), rendszeresen mozogtam, így jó eredményt értem el (viszonylag)
2011. jún. 28. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:53

Nálad a pont.

Kérdező, ez a válasz a kérdésedre.

2011. jún. 28. 11:57
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

A diabetikus cuccok NEM fogyókúrázóknak vannak, hanem cukorbetegeknek. Kalória, liszt, zsír ugyanannyi van bennük, ugyanúgy hizlalnak, mint a hagyományos termékek.

Este pedig nem eszünk szendvicset fogyókúra alatt. A többi nagyjából rendben van, bár a "változó" ebéd nem mindegy, milyen és mennyi.

2011. jún. 28. 11:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyanannyira hízhatsz a diabetikus cuccoktól, vegyél inkább normálisat, olcsóbb is, néha belefér.
2011. jún. 28. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
40%
11:51-es vagyok: 11:57: hát pont nem :D legyen már eszed... a diabetikus ételek csak cukrot nem tartalmaznak és azokat is CSAK cukorbetegek fogyasztják/fogyaszthatják..
2011. jún. 28. 20:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Inkább ne. A diabetikus édesítőszerek hosszútávon többet ártanak, mint a rendes cukor. Inkább készíts diétás sütiket és a cukrot helyettesítsd xylittel.
2011. jún. 29. 15:33
 9/9 anonim ***** válasza:
A rozskenyér pedig szinte ugyanannyira hizlal, mint a búzából készült, azt sem ajánlom, sőt a joghurtot sem, bármennyire is nyomják a reklámok.
2011. jún. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!