A diabetikus csokitól, kekszektől, nápolyitól hízhatok?
Elkezdtem kb. két hete fogyókúrázni. A főétkezésem az az amit előző nap főzök.A folyadék bevitelem is alakul, és haladok a napi 2l felé (az utolsó fél liter az nehézkesen megy le). Viszont az édesség az nagyon hiányzik. Kitaláltam azt hogy diabetikus édességeket eszem,(találtam olyat ami ízlik és jó íze van) árthatok ezzel.
Amúgy 160cm 75kg vagyok, és legtöbb a pocakomon van.
ha ezt csinálom mennyi idő alatt tudok lefogyni?
Reggeli szendvics (Rozskenyérből)
Tízórai gyümölcs
Ebéd változó
uzsonna joghurt vagy gyümölcs
vacsora szendvics hasonló mint a reggeli vagy főtt tojás
ez mellé napi 30-40 perc mozgás (20 perc bicikli+20 perc dvd+ esetleg egy kis lépcsőzés.
A hullahopp karikával is érek el eredményt.
Válaszokat és a segítséget is előre köszönöm.
Cukrot nem tartalmaz de ugyan annyi kcal és szénhidrát van benne.
Amúgy úgy bírom ezt az esetleg mozgást... hidd el ha sport kellően intenzív belefér a rendes süti is.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:53
Nálad a pont.
Kérdező, ez a válasz a kérdésedre.
A diabetikus cuccok NEM fogyókúrázóknak vannak, hanem cukorbetegeknek. Kalória, liszt, zsír ugyanannyi van bennük, ugyanúgy hizlalnak, mint a hagyományos termékek.
Este pedig nem eszünk szendvicset fogyókúra alatt. A többi nagyjából rendben van, bár a "változó" ebéd nem mindegy, milyen és mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!