Titeket nem idegesít ez?
Kedves Kérdező!
Környezetmérnök vagyok, amióta az eszemet tudom,rajongok az állatokért, legyen szó akármilyen fajról, én megfogok egy cincért is, vagy cserbogarat, sáskát, gilisztát, bármit puszta kézzel, és környezettudatos emberként semmilyen élőlényt nem ölök mg indokolatlanul soha (a szobámban lévő szúnyogokat kivéve).Ha rám mászik egy hangya, leseprem, ha bejön egy méh, darázs vagy légy, és a macskám nem kapja el idő előtt, megpróbálom kihessegetni az ablakon.
De a pókoktól azóta irtózok, amióta az eszemet tudom...És nem "flancolásból", nem "divatból", nem azért,mert "jaj,olyan jó,ha valaki visíthat ha meglát egyet",nem.Csodálom őket, mert különleges, egyedi teremtmények, de egyszerűen irtózok tőlük, iszonyodok, és hidd el, ez korántsem kellemes érzés... Ez egy fóbia, amiről az ember nem feltétlenül tehet, mint ahogy én sem. Képes vagyok egy szép keresztespókról 2 cm távolságból is fotót készíteni, de ha hozzá kellene érnem, vagy rám mászna, esetleg beleakadok a hálójába, ösztönösen összerándul minden izmom, elugrok és kiráz a hideg.
Sokan cikiznek ezért, röhögnek rajtam, hogy "miért félek tőle,nem esz meg!", és ezzel tökéletesen tisztában is vagyok, csakhogy ez ösztönös, és ezt nem érti meg egy olyan ember, aki nem érzett még így soha.Pont olyan,mint a tériszony.Hiába szeretnék gyönyörködni a kilátásban egy felhőkarcoló tetején, ha félúton felfelé akaratlanul is elájulok...
De hogy a kislány fülébe petézzenek a PÓKOK??? Hol láttad ezt kedves hozzászóló: a tv2n vagy a retekklubon. Ezen a 2 csatornán olyan a híradó h olvasnak valami hülyeséget a neten, és hírként közzéteszik.
Ez marhaság
De mi a bánatért menne egy pók az ember fülébe. A vadállatok fülében ennyi erővel akkor "hemzsegniük" kellene a pókoknak. Legfeljebb atkák vannak benne.
Vagyis az illető aki ezt kitalálta, attól retteg, hogy a pókok belemásznak a fülébe. Beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!