Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Hogyan lehet a vakondokat...

Hogyan lehet a vakondokat elűzni úgy, hogy kert ne tegyek a vakondban?

Figyelt kérdés

Az egész keret föltúrták ezek a kis mocskok.

El szeretném űzni őket,de nem tudom,hogy hogyan lehetne.

Már láttam valami vakond riasztót,de az drága.

Meg azt is tanácsolták,hogy a vakond lyukba engedjek be egy slagot és engedjem föl vízzel.De én nem akarom őket bántani csak elzavarni őket.

2011. máj. 21. 00:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Köszi.Teljesen igazad van abban,hogy elszomorító az,hogy van aki fölengedi vízzel.Én egyszer robogóval elütöttem egy macskát.Azóta nem vagyok képes azon az úton hazajönni még gyalog se. :-(

2 évig nem ültem motorra.Nem tudom megérteni azt aki bántja az állatokat.Én hamarabb tudnék lelőni egy embert mint egy kutyát.

2011. máj. 29. 22:56
 12/16 anonim ***** válasza:
nagyon bevallt tachnika az,ha botokat szursz a mar meglevo turasokba..hulyesegnek hangozhat, de mamameknal is bevalt
2011. máj. 30. 20:19
 13/16 zsuzsabazsa ***** válasza:

Van egy olyan növény aminek az a neve, hogy vakondűző.

Nézd meg a googl-ban hol kapható.

Nekem is volt és valóban nem voltak vakondok a kertben. Elűzte.

2011. jún. 5. 00:52
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem a kutyám hordja xD elkapkodja és élve idehozza nekem :D (németjuhász, hozzálett szoktatva a kisebb állatokhoz szal ami szőrös és 4lábú azt semmitse bánt :D
2011. jún. 14. 00:11
 15/16 hópari válasza:
100%
Szia! Egy rokonom úgy csinálta, hogy botot szúrt a földbe és rátett egy műanyag flakont. ha pici szél lengedezik, a könnyű flakont már zörgeti. Ez nála bevált. Egyébként igaz az, hogy a vakond hasznos állat, ha megjelenik a földeden, azt jelenti sok féreg, kukac meg mindenféle csúszó-mászó van benne, ami a növényeket károsítja. A vakond megeszi ezeket. A baj ott kezdődik, amikor pl. a szépen kezelt füveden turkál. Ez a dolga szó se róla de akkor is... nálunk is van vakond, néha csinál új levegőző dombot, de annyira nem zavar. Egye csak ki a férgeket a talajból!
2011. jún. 17. 22:30
 16/16 linkids válasza:

Mi azt csináltuk a nyaralónkon, hogy egy jó nagy üveget (sangriássat konkrétan) leástunk a kert 4 sarkába..

Aztán elment..

2011. jún. 20. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!