Mit szóltok ahhoz, hogy a csimpánz csak 1,35-ször erősebb egy embernél? Milyen irányba alakítjátok át ezután a véleményeiteket?
Ha valaha fogtál volna vadállatot a kezedben-akár egy kicsi nyestecske vagy egy karvaly- nem posztolgatnád a fszom kérdéseidet amiből mostmár kvára elegem van. Az állat eleven izom, kiszámíthatatlan és gyorsabb is mint te. Iszonyú erő van egy kis mókus testében is. Vadállatmentéssel is foglalkozom, onnan tudom, nem fingtam.
Legszívesebben jelentenélek a rendőrségen, akik majd lenyomoznak és remélhetőleg pszichiátriai vizsgálatnak vetnek alá, hogy kiderüljön, közveszélyes vagy-e.
13 # hülye vagy te fiam…
Hiába vadállat ha csak 30-40 kg.. egy 100 kg-os izmos embert nem fog legyőzni.. felfogtad?
Rendben, akkor találkozz egy ragadozó vadállattal, aki 10-20kg-mal kevesebb mint te.
Honnan a lfszból van ez a hatalmas tapasztalatotok?
A saját farkadon kívül egyáltalán fogtál más élőlényt? Játszottál már pl.kölyökoroszlánnal?
Hülyézzed a tükörképed inkább.
15 # látod milyen buta vagy.. én nem azt írtam hogy egy 60-70 kg-os majommal elbírnék.. de 80 kg-os sportos férfiként még egy 30 kg-os majommal megmernék küzdeni…
És hogy honnan a tapasztalat? A rengeteg tanulmányból amit olvasok…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!