Ha szembejönne egy csimpánz és megtámadna mit tennél?
Figyelt kérdés
okt. 6. 21:48
1/73 anonim válasza:
Emberhez képest kicsi de nagyon veszélyes a csimpánz, állítólag semmi esélyünk nem lenne ellene, és simán megölne, de én azért próbálnám megfojtani, vagy kiharapni az orrát, kinyomni a szemét, az ember az életéért mindent megtenne.
2/73 anonim válasza:
Felmennek gyakorikérdések.hu-ra és megkérdezném
3/73 A kérdező kommentje:
1 # én is így lennék.. idegbejönnék és ütném, rugnám mint egy idegbeteg
okt. 6. 21:59
4/73 anonim válasza:
Nem lenne vele szemben semmi eselyed, mert azzal kezdene, hogy kirantana alolad a labadat es addig harapna a kezedet, amig ujj van rajta. Ehelyett ket dolgot tehetsz: 1) Ha van ra lehetoseg, akkor a leheto leggyorsabban elrohansz, a csimpanzok ugyanis nem tudnak hosszu tavon kitartoan futni, es a menekules amugy is termeszetes reagalas kozottuk, ha erosebb fajtars fenyegeti oket. 2) Ha nem tudsz elfutni, akkor igyekezzel utanozni a megado, behodolo pozukat, abban a remenyben, hogy attol lecsillapodik. (Ezenkivul az is mukodne, ha melyebb vizbe menekulnel, mivel az emberszabasu majmok rendszerint nem tudnak uszni, es konnyen elsullyednek, de persze minimalis az eselye annak, hogy eppen to vagy uszomedence mellett legyel.)
5/73 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy kirántaná a lábam meg a kezem harapná? Ezt így nem lehet előre tudni :D meg ezt én sem nézném tétlenül.. rugnám fejbe ahogy közeledik.. elvileg csak 1,5 szer erősebb egy àtlagembernél a csimpánz.. így megvan az esély
okt. 6. 22:06
6/73 anonim válasza:
1.: Elfutnék
2.: Valamilyen tárggyal, bunkósbottal, kővel püfölném a fejét.
3.: Ha minden kötél szakad, akkor megpróbálnám kinyomni a szemét, vagy megfojtani.
7/73 A kérdező kommentje:
6 # ez a beszéd :D adjunk a mocskoknak 😁
okt. 6. 22:12
8/73 anonim válasza:
#5: Onnan, hogy olvastam nem egy leirast olyan megtortent esetekrol, amikor csimpanzok emberre tamadtak vagy egymassal verekedtek. Ez az osztonos harci technikajuk. A nagymacskakkal ellentetben, amelyek torkon ragadjak az aldozatukat, a csimpanzok a vegtagokra, az arcra es a nemi szervekre mennek ra. Igy ritkan fordul elo, hogy valakivel ott helyben vegeznek, viszont iszonyu, maradando csonkulasokat tudnak okozni.
9/73 A kérdező kommentje:
Az lehet hogy a végtagra meg a nemi szervre mennek, de ezt nem feltétlenül kell ölbe tett kézzel nézni ;)
okt. 6. 22:22
10/73 anonim válasza:
#8 Igen, de az nem igaz, hogy le tudják szakítani a végtagjaidat, és meg sem tudnak verni, a harapásuk a veszélyes. Olyanok, mint egy nagy, aggresszív, veszett kutya ami tud fogni és mászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!