Ha szembejönne egy csimpánz és megtámadna mit tennél?
Figyelt kérdés
okt. 6. 21:48
21/73 A kérdező kommentje:
19 # ez tetszett.. de a fizikum már megvan hozzá :)
okt. 7. 06:33
22/73 anonim válasza:
Valószínűleg belehalnék.
Volt anno egy cikk, hogy egy otthon nevelt csimpánz letépte a gazdája legjobb barátjának az arcát. Rengeteg műtéttel túlélte, de azért ez nem tesz jót a barátságnak.
23/73 anonim válasza:
#21. Fantazialj csak kedvedre. Nagyjabol ez tortenne veled, ha eleg kozel mennel a racshoz: https://www.youtube.com/shorts/1k17evxwcaI
24/73 A kérdező kommentje:
23 # már százszor láttam ezt a videót.. na én abban a pillanatban ahogy elkap olyat vertem volna a kezére, hogy rögtön elenged
okt. 7. 08:02
25/73 anonim válasza:
#24: Annyit ertel volna el, hogy az inged helyett a csuklodat kapja el a masik kezevel, berantja a racson, es leharapja az ujjaidat...
26/73 A kérdező kommentje:
25 ezt nem tudhatjuk…
okt. 7. 09:05
27/73 anonim válasza:
#26: Idezet egy interjubol Frans de Waallal, az egyik legnevesebb csimpanzszakertovel:
Are captive chimpanzee attacks on humans common?
Yeah, definitely common. Most of the time they attack through cage bars. They bite off fingers. It happens more often with people they don't know very well and people who aren't familiar with chimpanzees. But it has happened to many of the best scientists and researchers, who are now missing digits.
28/73 A kérdező kommentje:
27 # elhiszem nem vitatom, csak először elkéne jutnia a csimpáznak odáig hogy letudja harapni az ujjamat ;)
okt. 7. 09:13
30/73 anonim válasza:
#29 Itt nem akarták bántani az embert, más videók is vannak fent, hogy a csimpánz nem bántja az ismerősöket, ettől függetlenül erős és ha akarná tudná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!