Ha szembejönne egy csimpánz és megtámadna mit tennél?
Nagyjabol erre szamithatsz, es igy fogsz utana kinezni (lasd a kepet a linken):
As St. James confronted the chimp, the six-two former running back turned to find a second chimp—also a male, this one older and bigger—bearing down on him as well. With both hands, he pushed the bigger animal. Both chimps pounced. One of the animals grabbed him in a bear hug before chomping into the bone above his right eyebrow. He then stuck his finger in St. James's right eye, gouging it out. The same animal clamped his teeth onto St. James's nose, biting it off, as the other chimp chewed away at St. James's fingers. In the melee, one of the chimps dug in his claws and ripped the skin off the right side of St. James's face, causing it to flop over and cover his left eye, temporarily blinding him. One of the primates sunk his teeth into St. James's skull. He then closed his jaws on St. James's mouth, ripping off his lips and most of his teeth. St. James tried to put one of his hands down the animal's throat, but the chimp just kept chewing on it and chewing on it, and he couldn't get it out.
St. James fell to the ground, no longer able to defend himself, and for at least five minutes, the mauling continued as he lay helpless. One of the chimps gnawed on his buttocks and bit off his genitals. They ravaged his left foot, leaving it shredded.
.......................................................
aDonna tends to St. James because he can't tend to himself. St. James, sixty-six, a former high school football star and onetime Nascar driver, is severely disabled and disfigured. There's a two-inch hole in the heel of his swollen left foot, and he is confined to a wheelchair. He has no nose, only a red, raw, exposed septum, surrounded by narrow openings. At the top are three tiny magnets designed to hold in place a crude silicone prosthesis, which is constantly falling off. His right eye is gone, replaced with glass. The skin on his face droops like candle wax because so many bones around his cheeks and eyes were broken. His mouth, which has been completely reconstructed, is stuck in a frown. On his left hand, his index, middle, and ring fingers are stumps. His right hand is much worse. He has a misshapen hunk of flesh for a thumb, which appears as if it were lumped onto his wrist with clay. His index and middle fingers are gone; his ring finger and pinkie are immobile.
Pedig ez egy eros, kisportolt ferfi volt, akinek raadasul tapasztalatai is voltak csimpanzokkal.
Egyvalaki provokálja szándékosan a népet azzal, hogy ő milyen nagy Jani és hogy megveri a csimpánzokat? Nem ez az első ilyen jellegű kérdés a közelmúltban és rendre a kérdező azt taglalja akár oldalakon keresztül, hogy hogyan verné meg a csimpánzt.
De hogy ne legyen haszontalan a válaszom válaszolok:
Futás közben bizonyára hasraesnék és utána bár próbálnék hadonászni, de az esélyem elveszett.
Komolyabbra fordítva a szót, hogy ne kapjak ismeretlenül sárdobálást, szívbetegségem miatt nem vagyok túl edzett futásban, amikor legutoljára futottam busz miatt megbotlottam és kiterültem, mint a béka (de a buszsofőr jófej volt, megvárt engem).
15 # hát azt nem tudom..
Viszont az egész esemény le lesz videózva.. az első olyan eset lesz amikor ember vs csimpánz harcot fognak látni az emberek
És el is hiszed, hogy úgy nyernél, mint Tarzan a gorillák ellen?
Mert akkor sok sikert kívánok, egyeseknek úgy is kell még bizonyíték a természetes szelekcióra.
Oké, menjünk bele az idióta játékba. Nekem majom edzésre lesz szükséged! Minden nap mássz kötélre, legalább tízszer fel-le. Az első hónapban még segíthetsz a lábaddal, utána már függeszkedve kell mennie. Levezető gyakorlatként lengedezz egy gyűrűn fél kézzel. De csak úgy, mintha unalmadban tennéd. Meddig menne a lógás? Másodpercekig? Percekig?
eztán gugoló terpeszben ugrálás, és kántálás, öklöddel verd a földet. Mennyi menne egy ilyenből? A guggolva ugrás az egyik legnehezebb gyakorlat, a majomnak ez a közlekedése. Annyi éven át kéne edzened, hogy a kötelet úgy tudd használni, mintha pihekönnyű testedet csak libegtetnéd rajta, órákon át viselned kéne, hogy lógadozol egy fán fél kézzel, a másikkal meg banánt eszel fejjel lefele fordulva. Ha eljutsz ily fertelmes majom szintekig óh, Li Feng, na akkor unlockoltad a "monkeyhunter" achievmentet, és kiállhatsz egy csimpánz ellen, természetesen paradicsomi meztelenül, és akkor lássuk, ki az erősebb, ki a jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!