Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Ha szembejönne egy csimpánz...

Ha szembejönne egy csimpánz és megtámadna mit tennél?

Figyelt kérdés
okt. 6. 21:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
51%
Ugyan, ilyen tinglitangli majmok ellen kiállni, bárki legyőz egy gorillácskát, ha igazán kemény vagy, kiállsz egy elefánt ellen, de ó, nem egy ellen, hanem egész Afrika ellen, de némi jegesmedvék is akkor már jöhetnének, csak az legény a gáton, aki a puszta szorításával szétroppantja egy orrszarvú koponyáját, és közvetlenül vért szipolyoz egy krokodil nyakából.
okt. 9. 14:22
 52/73 A kérdező kommentje:
51 🤣🤣🤣🤣
okt. 9. 14:23
 53/73 A kérdező kommentje:
Sajnos törölték a kérdésem amin az szerepel hogy a holnapi napon a nyíregyi állatkertben megpróbálok megküzdeni egy csimpánzzal vagy egy orángutánnal.. szóval itt fogom megírni mi volt
okt. 11. 22:18
 54/73 anonim ***** válasza:
Mar megint csak a szad jar.
okt. 12. 07:37
 55/73 A kérdező kommentje:
54 # 10 kor indulunk
okt. 12. 08:42
 56/73 A kérdező kommentje:
Itt vagyok az állatkertbe 3 oràngután van, de nem tudok bemenni mert üveg védi őket.. amúgy nem olyan nagyok simán megrántottam volna… de az üveget is hiába ütögettem nem jöttek közelebb
okt. 12. 12:30
 57/73 anonim ***** válasza:
Na pontosan ez az, hogy oket vedi az uveg a hozzad hasonlo agyatlanoktol. Harambeet sem kellett volna leloni, ha a szulei jobban vigyaznak arra a gyerekre.
okt. 12. 17:54
 58/73 anonim ***** válasza:

"nem tudok bemenni mert üveg védi őket.. "

Erre nem gondoltál előtte? Mi meg itt végig azt hittük, hogy fel vagy készülve.

okt. 12. 18:14
 59/73 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam hogy bemászok, de magasról kellett volna leugrani, viszont a kisebb majmot végül sikerült felhergelni.. kinyúlt a rácson én meg visszalöktem
okt. 12. 18:59
 60/73 anonim ***** válasza:

Kérdező ezt érdemelted volna:

https://www.youtube.com/shorts/vdB-FWZfd-w

okt. 12. 19:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!