Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Meddig főzzek egy vaddisznó...

Meddig főzzek egy vaddisznó koponyát?

Figyelt kérdés
Találtam ma egy fél vaddisznó koponyát, és ki akarom főzni hogy kirakhassam. Eddig egy órát főtt. Borzasztó szaga van.

okt. 28. 14:09
1 2
 1/13 anonim válasza:
93%
hol találtad? valami pajtában vagy az erdő szélén? csak a koponya volt meg van volt rajta még hús meg egyéb rothadó rész? így vagy úgy a szaga az mindenképpen zamatos lesz. ha csak a csont van meg mert lerágták róla a többit a patkányok vagy mert így volt kirakva a garázs falára akkor két óra főzés elég lesz neki.
okt. 28. 14:33
 2/13 anonim ***** válasza:
81%

4-5 órát kell főzni.

Valamit még úgy tudom, hogy lehet hozzátenni-önteni, hogy a szagát kivegye, de ezt már nem tudom neked megmondani mi, hülyeséget meg nem akarok mondani :/

okt. 28. 14:35
 3/13 A kérdező kommentje:

1-es

Az erdőben, nem volt rajta hús, csak a csont meg föld

okt. 28. 14:39
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
De akkor miért van olyan büdös szaga?
okt. 28. 14:46
 5/13 anonim ***** válasza:
81%

Bomlási folyamatból fennmaradó szagok, csont ilyen-olyan anyagtartalma, mivel kint volt a szabadban, érte eső,napsütés,egyéb állatok érintkeztek vele, miegymás, és ezért különféle baktériumok telepszenek,tapadnak meg rajta. Ez okozza azt a büdös, kellemetlen szagot. Hogy pontosan melyik baktérium okozza ezt az erőteljes szagot, nem tudom.

okt. 28. 15:14
 6/13 anonim ***** válasza:
Meg ugye eleve logikus valamelyest ott, hogy egy halott állat maradványa, tehát nem lesz teljesen szagtalan ha úgy adja az élet a sorsát
okt. 28. 15:14
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Én anno elolvastam Bálint Ágnestől a Szeleburdi család című könyvet, azóta tudom, hogy koponyát nem szabad főzőcskézni, mert rohadt büdös. :D
okt. 28. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hidrogén peroxid. Fehér lesz tőle a csont és fertőtlenít.

Gyógyszertárban jutsz hozzá leghamarabb.

okt. 28. 16:12
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Fodrászkellékesnél ne vegyél mert az be van keverve egyéb anyaggal.
okt. 28. 16:12
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Megfejtetted amit akartam :D

okt. 28. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!