Meddig főzzek egy vaddisznó koponyát?
Figyelt kérdés
Találtam ma egy fél vaddisznó koponyát, és ki akarom főzni hogy kirakhassam. Eddig egy órát főtt. Borzasztó szaga van.okt. 28. 14:09
1/13 anonim válasza:
hol találtad? valami pajtában vagy az erdő szélén? csak a koponya volt meg van volt rajta még hús meg egyéb rothadó rész? így vagy úgy a szaga az mindenképpen zamatos lesz. ha csak a csont van meg mert lerágták róla a többit a patkányok vagy mert így volt kirakva a garázs falára akkor két óra főzés elég lesz neki.
2/13 anonim válasza:
4-5 órát kell főzni.
Valamit még úgy tudom, hogy lehet hozzátenni-önteni, hogy a szagát kivegye, de ezt már nem tudom neked megmondani mi, hülyeséget meg nem akarok mondani :/
3/13 A kérdező kommentje:
1-es
Az erdőben, nem volt rajta hús, csak a csont meg föld
okt. 28. 14:39
4/13 anonim válasza:
De akkor miért van olyan büdös szaga?
5/13 anonim válasza:
Bomlási folyamatból fennmaradó szagok, csont ilyen-olyan anyagtartalma, mivel kint volt a szabadban, érte eső,napsütés,egyéb állatok érintkeztek vele, miegymás, és ezért különféle baktériumok telepszenek,tapadnak meg rajta. Ez okozza azt a büdös, kellemetlen szagot. Hogy pontosan melyik baktérium okozza ezt az erőteljes szagot, nem tudom.
6/13 anonim válasza:
Meg ugye eleve logikus valamelyest ott, hogy egy halott állat maradványa, tehát nem lesz teljesen szagtalan ha úgy adja az élet a sorsát
7/13 anonim válasza:
Én anno elolvastam Bálint Ágnestől a Szeleburdi család című könyvet, azóta tudom, hogy koponyát nem szabad főzőcskézni, mert rohadt büdös. :D
8/13 anonim válasza:
Hidrogén peroxid. Fehér lesz tőle a csont és fertőtlenít.
Gyógyszertárban jutsz hozzá leghamarabb.
9/13 anonim válasza:
Fodrászkellékesnél ne vegyél mert az be van keverve egyéb anyaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!