Mit csináljak ha jövőhéten a Börzsönybe megyünk túrázni, de én nagyon félek a vaddisznóktól? Hogyan lehet őket elijeszteni?
Figyelt kérdés
A barátnőm rávett hogy jövőhéten ugorjunk ki a Börzsönybe néhány napot túrázni. Én nem szívesen mennék a vaddisznók miatt, de nem mertem neki megmondani hogy mennyire félek tőlük férfi létemre. Tudtok valami biztos módszert hogy hogyan lehet őket távoltartani magunktól?aug. 29. 13:36
2/12 anonim válasza:
Bocs, de mi az, hogy nem mered neki megmondani? Meg hogy férfi létedre?
Férfiként talán immúnisnak kéne lenned az agyarakra? Nem szabad félned egy vadállattól, ami igenis képes megsebezni? (Nem elijeszteni akarlak, hanem csak megjegyzem, hogy semmi szégyellnivaló nincs ebben)
Meg egy kapcsolatnak pont az lenne a lényege, hogy nyitottak lehettek és vagytok egymással, a legkisebb hülyeségig.
Amúgy csapjatok zajt. Énekeljetek, nevetgéljetek, és mindig maradjatok a kijelölt útvonalon.
A vaddisznó nem keresi a bajt, ha teheti. Akkor veszélyes, ha sarokba szorul, meglepődik, vagy kicsinyei vannak.
3/12 anonim válasza:
Voltam egyszer a barátnőmmel Vinyében és kb. öt méterre futott el mellettünk a vaddisznó. Nagyon megijedtünk, de nem mozdultunk. A vaddisznó nem is akart semmit, meg se állt
4/12 anonim válasza:
mekkora gyáva "férfi"! hány éves vagy, 5? bezzeg a mi időnkben még mamutcsontból pattintott lándzsákkal erőszakoltuk meg a vaddisznókat -.- szégyeld magad
5/12 anonim válasza:
Annyit azért már illene tudnod, hogy a vadröfi csakis önvédelemből támad az emberre, vagy ha zaklatják, a koca pedig akkor, ha a malacait védi. Azonkívül többnyire éjszakai állat, nappal nemigen fogtok velük összefutni, nyugi. Éjszaka meg nem fog csakúgy felborítani a sátraddal együtt, szal megint csak nyugi.
6/12 anonim válasza:
Ez egy legcukibb állat, ha közel össze futsz vele, amikor a kicsinyeit sétáltatja, általában még akkor sem támad egyből, ha látja hogy hátráltok…
7/12 anonim válasza:
hogy mit csinálj?
Vörösboros vaddisznópörköltet.
8/12 anonim válasza:
Rengeteget túráztam, de vaddisznót meg a nyomaikat én eddig csak mezőgazdasági területen meg település közelében láttam. No mindegy, a lényeg, hogy hogy nem osonni fogtok, zörög az avar, beszélgetni fogtok menet közben, a szagotokat is megérezheti, szóval lelécel mielőtt észrevennétek, hogy egyáltalán ott volt. Néha tapsolhatsz is párat.
9/12 anonim válasza:
Én nagyon keveset túráztam, de életem második túráján pont előttünk szaladt át egy koca meg utána az összes malac. Megálltunk, megvártuk, mentünk tovább.
10/12 anonim válasza:
Vajon a kérdező életében először mozdul ki egy városból?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!