Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Évente hány ember hal meg...

Évente hány ember hal meg vaddisznó, vagy egyéb vad támadások miatt Magyarországon? Biztonságos akár éjszaka is túrázni?

Figyelt kérdés
Gondolom azért nincs minden évben, és ha van is, akkor nagyrészt vadászok, kutyák miatt. Azért ha az ember turista útvonalon jár, van nála lámpa, gondolom nem veszélyes annyira, városban biciklizni sokkal veszélyesebb lehet.
aug. 7. 19:53
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

A lehetetlen bizonyos fára mászni vélemény miatt hoztam 1 videót.

[link]

aug. 30. 08:34
 32/39 A kérdező kommentje:

31.: Ezen a videón mit kell nézni, vagy direkt akartál elrabolni 3 percet az életemből?

1 percig bírtam nézni. Az első fán volt fogás, arra én is simán felmásztam volna, legalább fele annyi idő alatt. Az utolsó fa pedig megvolt dőlve, talán mezítláb menne, de ki jár az erdőben úgy?

aug. 30. 08:48
 33/39 anonim ***** válasza:
0:40től nézd, azon nagyon nincs fogás. 3 percbe azért ne halj már bele amúgy...
aug. 30. 08:53
 34/39 anonim ***** válasza:
Ja és ez kidölve sincs. Na mindegy, úgy is mindenre csak kifogásod van. Akkor ne mászkálj ilyen helyre, puszika.
aug. 30. 08:54
 35/39 A kérdező kommentje:

33.: Láttam a fát, és legalább 80°-os szögben megvan dőlve, TE IDIÓTA!

A téma egyébként sem az volt, hogy mászkáljak-e ilyen helyekre, és senki sem kíváncsi a felhatalmazásodra. Annyi volt a lényeg, hogy eszmecsere folyt fára mászás terén, erre egy ilyen segghülye idejön, mint te, és facebook-os videóval okoskodik. Belepofázol olyanba, amihez fingod sincsen. Hány fára másztál már fel?

aug. 30. 09:31
 36/39 anonim ***** válasza:
Mindegy, hány fokban dőlt meg. Felmászott. A többi kifogás.
aug. 30. 09:35
 37/39 anonim ***** válasza:

Még egy videó, bár ha a saját szemednek sem hiszel, akkor hiába, te agyatlan tuskó 😁

[link]

Én amúgy nem bunkóztam veled, te gyökér, nem tudom, kinek képzeled magad, idióta paraszt.

aug. 30. 09:38
 38/39 anonim ***** válasza:
Mi köze annak, hogy én hány fára másztam, ahhoz, hogy lehetséges e vagy sem? Csak akkor lehetséges, ha nekem sikerül, vagy mi? Másik random ember nem számít? 😄🫠
aug. 30. 09:40
 39/39 anonim ***** válasza:
szept. 22. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!