Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Feljelenthet azért a szomszéd,...

Feljelenthet azért a szomszéd, mert etetem a madarakat?

Figyelt kérdés

Új szomszédok, az első telük itt és tegnap már kiabált velem a hölgy, mert miattam tiszta madárürülék minden, nem győzi fertőtleníteni a teraszt meg a gyerekek játékait stb. Azért is rám mérges mert a túl hangosak és zavarják a gyerekek napközbeni alvását, a varjaktól (ő halálmadárnak hívta) félnek es nem mernek kijönni a házból... Végül, mikor látta, hogy nem igazán hat meg a mondandója, akkor annyival köszönt el, hogy birtokvédelmet kér a jegyzőnél...

Ennyiért megteheti ezt? Nem csak én etetem az utcában őket, igazából a rajtuk kívül szinte mindenki, szóval ennyiért indítanak eljárást?

2023. dec. 10. 09:13
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
33%
Te leszel a bolond madaras öreglány az utcában 😂
2023. dec. 10. 11:35
 32/44 A kérdező kommentje:

Tény, hogy nem emeltem ki, hogy nem etetem őket, de a fakopáncsokat sem etetem, mégis itt veszekednek a fákon szóval a kötekedők kedvéért: a kertben azon madarakat látom vendégül, akik a fekete napraforgómagot hajlandóak elfogyasztani a pet palackos etetőből, ezen kívül még cinkegolyók is vannak kitéve és néhány, a szívemhez közel álló szajkó még szokott földimogyorót is kunyerálni (nem sózott, hanem kifejezetten madaraknak való).

Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a szomszéd mit szól, ha majd a róka ül a teraszán... Még mielőtt az a vád érne, nem, a rókákat sem etetem, de náha be szoktak jönni a kertbe, sőt a nyulak is, bár ha úgy nézzük, őket etetem, mert a veteményesem egy részét fixen letarolják a nyáron.

Na mindegy, majd kiderül, hogy mi lesz. Ha ilyen típusok, hogy már 3 hét után minden bajuk van, akkor szerintem hamar megbánjak, hogy ide költöztek.

2023. dec. 10. 11:41
 33/44 anonim ***** válasza:
Ezt neki is elmondtad?
2023. dec. 10. 11:45
 34/44 A kérdező kommentje:

#31 Ez aranyos! 😆

#33 Mit?

2023. dec. 10. 11:49
 35/44 anonim ***** válasza:
Hogy az állatok eddig is bejártak az udvarokba, nem ez az első alkalom.
2023. dec. 10. 11:55
 36/44 A kérdező kommentje:
Dehogy mondtam! Lehetősegem se lett volna rá. A tegnapi alkalomig még csak köszönni se köszönt, se nekünk, se a többi szomszédnak. Mondjuk köszönni tegnap se tudott, csak kiabált egy darabig és ennyi.
2023. dec. 10. 12:11
 37/44 anonim ***** válasza:
80%

Akkor kiabáld át a kerítésen, ahogy ő is tette. Ezt a nyelvet ismeri szegény.

Ez vidék, itt vannak állatok, a madáretető nem most került ki.

Biztos most vette csak észre, neki új.

2023. dec. 10. 12:14
 38/44 A kérdező kommentje:
Még csak nem is vidék! Pesti peremkerület erdővel...
2023. dec. 10. 12:19
 39/44 anonim ***** válasza:
34%

Ez most panel vagy ház?

Ha ház akkir az ég világon semmi köze hozzá h mit csinálsz a saját telkeden.

Ismerem az ilyen újgazdag söpredéket. Az a baj ha penzük van v vkinek a valakijei akkor tényleg lehet belőle bajod.

Ha panel, akkor viszont zényleg meg kell oldanod h ne hulljon rá.

2023. dec. 13. 21:29
 40/44 anonim ***** válasza:
0%

Naaa, itt vagytok újgazdag söpredékek es pontozgattok, pontozgattok?

Na csak ügyesen!

2023. dec. 14. 10:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!